Oyun Haberleri

Steam Kış İndirimleri 2022 Başladı!

Yılın son günlerinin olmazsa olmazı Steam Kış İndirimleri 2022 geldi çattı. Neredeyse her oyunda güzel indirimlerle karşılaştığımız bu etkinlikte Steam Ödülleri listelerinden yılın en iyilerini de seçiyoruz.

22 Aralık akşamı başlayan Kış İndirimleri 5 Ocak akşamına kadar devam edecek. Ancak Steam Ödülleri için oylamalar 3 Ocak’ta bitecek. Aday listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında her gün Keşif Kuyruğu’ndaki oyunları inceleyerek Trading Card alabilirsiniz. Ve indirimdeki oyunları kategorilerine göre inceleyerek günlük çıkartma hediyenizi almayı da unutmayın.

Oyun Önerileri

Açıkçası bu yıl sürekli bir zam haberiyle karşı karşıya olduğumuz için sık sık oyun listeleri hazırlayıp yayınlamıştık zaten. Fiyatına zam gelmeden kaçırılmaması gereken oyunlar listemize buradan ulaşabilirsiniz. Ama ne yazık ki o listeden birkaç oyuna zam geldi bile.

2022’nin ilk yarısında çıkan ve çok beğendiğimiz oyunlar listesi ise burada. O liste yayınlandıktan sonra keyifle incelediğimiz bilgisayar oyunların listesi de şu şekilde:

Bunlar dışında henüz inceleme yazısını hazırlayamamış olsam da (gülmekten yazamıyorum!) Shadows over Loathing‘in gerçekten acayip eğlenceli bir oyun olduğunu söylemeden geçmeyeyim.

Pentiment ve Return to Monkey Island da çıktığı günden beri çok övgü alan oyunlardan. Ancak bu son iki oyun başta olmak üzere listemizdeki bazı oyunlar XBox PC Game Pass kütüphanesine dahil zaten. O yüzden içlerinden hangilerini değerlendireceğinize siz karar verin. Biz memnun olduklarımızı saydık.

Bu arada XBox PC Game Pass için de bir fiyat artışı bekliyoruz. O yüzden zam gelmeden üyeliğinizi yenilemek isteyebilirsiniz belki.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.