Oyun Haberleri

Xbox Game Pass de Bir Gün Elbet Zamlanacak

Phil Spencer Xbox konsolları, oyunları ve game pass için güncel fiyatların sürdürülebilir olmadığını söyledi. Ancak yapacakları zammı 2023’e kadar ötelemeye niyetli olduklarını da belirtti.

Zira yılbaşı döneminin arttıracağı satışları bir zam rüzgarının gölgesinde bırakmak istemiyorlar. Spencer açıklamalarını XBox konsolları üzerinden yaptı. Dolayısıyla XBox Game Pass’i kastederek konuştu. Fakat söz konusu zam muhtemelen Game Pass for PC’yi de etkileyecektir.

Şu anda Game Pass kütüphanesindeki yüzlerce oyunu bir ay boyunca oynamak için 30 TL ödüyoruz. Bir güncelleme gelirse Türk Lirası için ne kadarlık bir artış olacağını ise henüz bilmiyoruz. Ancak bu hafta Steam kur güncellemesi yaparak Türkiye için önerdiği fiyatları 4.5 katına çıkardı. Ve artık Game Pass ile Amazon Prime üyelikleri standardın altında kalan ücretler alıyorlar. Bu yüzden fiyatların katlanma olasılığı yüksek.

Şimdiye dek konsollar ve oyunlar için fiyatları sabit tuttuk… aylık üyelikler için de. Bunu sonsuza dek yapabileceğimizi sanmıyorum. Bir noktada bazı şeyler için fiyatları arttırmamız gerektiğini düşünüyorum. Ama şimdi noel döneminde girerken fiyatları sabit tutmanın da önemli olduğunu düşündük.

Phil Spencer

Game Pass’te Ne Oynayalım?

Peki hazır fiyatlara henüz zam gelmemişken bu ay Game Pass’te ne gibi güzel oyunlar var?

Öncelikle Disney Dreamlight Valley bu ay Scar güncellemesini aldı. Artık Aslan Kral hayranları da vadiyi ziyaret etmek isteyebilir.

Bu akşam kütüphaneye Signalis dahil olacak.

Scorn, Persona Royal 5 ve Plague Tale: Requiem çıktığı gibi kütüphanede yerlerini aldılar. Bu ayın taze oyunlarından onlar.

Ayrıca Telltale Games‘in The Walking Dead oyunları, Amnesia‘lar ve SOMA gibi eski korku oyunları da Cadılar Bayramı sayesinde kütüphaneye dahil oldu.

Ben size tekrar Life is Strange: True Colors‘ı oynamanızı önereceğim.

Weird West ve Tinykin‘i merak ediyorsanız onlar da hâlâ Game Pass kütüphanesindeler.

Bunlar dışında EA ve Bethesda oyunlarının da neredeyse tamamı Game Pass sahiplerine açık. Yeni Assassin’s Creed’leri (Odyssey hariç) ve Death Stranding‘i de geçtiğimiz aylarda eklediler. Yani eğer şimdiye dek Game Pass almadıysanız kütüphanelerinde sizin aklınızı çelecek çok fazla oyun var.

Zaman ayırabilirseniz aylık 30 TL’nin hakkını kat be kat veren bir hizmet.

Kaynak: GameRant

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.