Oyun Haberleri

Return to Monkey Island Ön Siparişe Çıktı

Monkey Island serisinin yaratıcısı Ron Gilbert‘ün hazırladığı Return to Monkey Island, 160 TL fiyatıyla ön siparişe çıktı. Oyun, Korsan Gibi Konuşma Günü olan 19 Eylül‘de çıkıyor. Yani bir aydan az kaldı!

Gamescom 2022‘de birçok muhteşem oyun vardı. Ancak bunlardan bizim için en öne çıkanlarından biri muhteşem fragmanıyla Return to Monkey Island oldu. Zira klasik LucasArts Games serilerinden biri olan Monkey Island’ın yeni fragmanında tanıdık bir yüz vardı karşımızda.

Satış ve Pazarlama Uzmanı Stan, bizi tabii ki oyunu ön siparişle erkenden almaya ikna etti.

Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Return to Monkey Island klasik bir point & click macera oyunu olacak. Ron Gilbert ile birlikte tüm kadro da seriye geri dönüyor diyebiliriz. Zaten ilk iki oyundaki birçok karakterin de yeni oyunda yer aldığını biliyoruz.

Oyun orijinal serinin ilk iki oyunundan sonra olan olayları anlatacak. Yani üçüncü oyunu reboot’layacak. Ancak eski üçüncü oyunun sevilen karakterlerinden birini güvertede tutmaya devam edecek.

Oyun hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz ilk fragmanı ve detaylı tanıtımı içeren eski haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Bu arada Return to Monkey Island gerçekten çok hızlı satışa çıktı. Zaten oyunun varlığından Nisan ayının başında haberdar olmuştuk. İlk fragman haziranda gelmişti ve şimdi de oyunun üç hafta sonra çıkacağını öğrendik. Harika!

Tabii bu süreçte her şey harika ilerlemedi. Hayranların bir kısmı ilk fragmandan sonra oyunun yeni tasarımını hayli eleştirmişti. Ancak hoşnutsuzluklarını dile getirirken ayarı biraz kaçırmışlardı. Sonuç olarak da Ron Gilbert’ü küstürmeyi başardılar. Ron Gilbert, oyunu sevgiyle ve keyifle yapabilmek için bir süre yeni bir gelişme duyurmayacağını söylemişti. Bu tatsızlığın detaylarını anlattığımız haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Neyse ki bu küskünlük uzun sürmedi. Gamescom da onların katkılarıyla ayrı bir şenlendi. Zira Stan’i tanıyan seyirciler onun el kol sallayışlarına kahkaha atmadan duramadı.

Umarız tüm tatsızlıklar geride kalmıştır artık. Gelin artık hep beraber oyunun keyfini çıkaralım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.