Oyun Haberleri

Gamescom 2022 Dolu Dolu Geliyor

Gamescom 2022 etkinliği 23 Ağustos Salı akşam saat 21.00‘de canlı olarak yayınlanacak. Onlarca oyun hakkında haberler duyacağımız bu etkinliğin detaylarına ve bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

23-28 Ağustos tarihlerinde Almanya‘da düzenlenecek olan etkinliğin sunuculuğunu yine Geoff Keighley yapıyor. Etkinliğin ilk gününde 30’dan fazla oyun hakkında duyuru yapacaklarmış. Yani hem yeni oyun duyuruları gelecek hem de gelişme haberleri. Bazı oyunlar da yeni fragmanlarını seyircilere sunacak.

Etkinliğe katılamayan oyunseverler de bu duyuruların yer alacağı Gamescom 2022 açılış programını aşağıdaki videodan canlı olarak izleyebilecekler.

YouTube player

Peki bizi hangi oyunlar hakkında duyurular bekliyor? Tam liste elimizde tabii ki yok. Fakat kesinleşen duyurular şunlar:

Çıkış tarihi henüz ertelenmiş olan Harry Potter RPG’si Hogwarts Legacy.

LucasArts Games‘in yıldızı, point & click maceraların şahı Monkey Island serisinin yeni üyesi: Return to Monkey Island.

Bu arada, büyük bir heyecanla beklediğimiz izometrik RPG türündeki Broken Roads da yeni gözdeniz olmaya geliyor. Özellikle de hikaye ağırlıklı klasik RPG’leri seviyorsanız. Çünkü etkinlikte fragmanlarını izleyip hikaye anlatıcısı amcanın sesini duyduğunuz anda oyunun keyifli olacağına ikna olacaksınız.

Rick & Morty yaratıcılarının ilgi çekici FPS oyunu High on Life da etkinlikte ilk akşamdan karşımızda olacak.

Telltale Games bu yıl sunum yapıyor ama The Wolf Among Us 2 için değil. Bir sürpriz yapmazlarsa yalnızca The Expanse serisinden gelişmeler duyarız.

Ekim ayında çıkacak olan Gotham Knights ile A Plague Tale: Requiem de tabii etkinlikte tanıtım yapacak.

Salı akşamı izleyeceğimiz diğer oyunlardan bazıları şunlar:

Ayrıca Frpnet’ten Kayra da duyuruları direkt Gamescom 2022 etkinlik alanından takip ediyor olacak.

Hatta Broken Roads’u geliştiren Drop Bear Bytes da dahil olmak üzere bazı geliştiricilerle konuşup tanışıyor olacak. Ya, Broken Roads’u bu kadar vurguluyor olmamın özel bir sebebi mi var acaba?

Güncelleme (23 Ağustos):

Etkinlikte yer alacak bir başlık daha belli oldu. Borderlands ekibinden 3 karakterli bir oyun gelecek. Ve biz bunun muhtemelen New Tales from the Borderlands olduğunu biliyoruz. Çünkü Amazon geçtiğimiz gün yanlışlıkla bu bilgiyi sızdırmıştı.

Etkinliğin sürprizlerinden birinin de Cyberpunk 2077 ile ilgili olacağı söylentileri dönüyor. Bildiğiniz gibi oyun ilk hikaye DLC’sine bir aksilik olmazsa 2023’te kavuşacak. Bu DLC’nin fragmanını izler miyiz dersiniz? Ancak bu söylentinin resmi kaynaklardan sızmadığını da tekrar hatırlatayım. Yani bu akşam V’yi nefes kesici bir fragmanda görmezseniz gelip bana kızmayın.

Ayrıca dün şöyle tweet’ler de paylaşıldı:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.