Sinema Haberleri

Yeni Spider-Man Filminin İsmi Belli Oldu

spider-man-banner

Marvel bugüne kadar Spider-Man’i sinema evrenine yerleştirmek ve yerini sağlama almak için çok büyük emekler verdi. Ve şimdi CinemaCon’da yapılan açıklamayla yeni solo Spider-Man filminin isminin “Spider-Man: Homecoming” olacağını öğrendik.

Daha önce olabilecek isimleri sizlere söylemiştik. Şimdi Spider-Man Homecoming ismi kesinleşti!

Homecoming ismi iki anlama geliyor; eve dönüş ve mezuniyet töreni. Ve evet, Marvel bir sözcük oyunu yapmış zira filmde hem Peter Parker’ın mezuniyet törenine şahit olacak hem de karakterin artık tam anlamıyla evine döndüğünü göreceğiz.

Filmin adı mezuniyet töreni diye filmin konusunun da güzel bir kızın inek Peter’ı zorla mezuniyet törenine götürmesi olacak diye beklemeyin tabii ki. Öyle bir şey olmayacak.

spider-man-homecoming

Sony Pictures, filmin yıldızı olacak Tom Holland’ı özel jetiyle Hollywood’daki Captain America: Civil War açılışından Las Vegas’a götürürken genç aktörümüz filmle ilgili açıklamada bulunmuş; “Filmin adı daha çok Peter Parker’ın gerçek kimliğini kabullenmesini anlatıyor ve buna odaklanıyor aslında,” demişti.

Filmimizin yönetmen koltuğunda ise 34 yaşındaki Jon Watts bulunuyor. Kendisinin bugüne kadar büyük başarılar kazanmış bir yapımı bulunmamakta ki zaten bu sektörde de oldukça yeni. Bakalım bu filmde nasıl işçilik sergileyecek, göreceğiz.

Filmin 7 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. baş kötümüz kim olacak ki ? eski serilerde gördüğümüz biri yeniden mi gelir yoksa hiç görmediğimiz biri mi ? evet ben işin kötülük tarafına takıntılıyım maalesef.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.