Sinema Haberleri

Zaman Çarkı’nın Öncül Filmleri Yolda

Seri bazında dünyanın en çok satan fantastik kitap serilerinden Zaman Çarkı’nın Prime Video’daki dizi uyarlaması evrenin geçmişini anlatacak bir değil, tam üç tane filmle markasını genişletmeyi planlıyor; hatta ilk filmin konusu ve yönetmeni belli oldu bile!

14 ciltten oluşan ve oldukça kapsamlı bir evrene sahip olan Zaman Çarkı’nın hem kitaplarında hem de dizi bölümlerinde sık sık ana olay örgüsünün geçtiği dönemden önceki dönemlere atıfta bulunulduğunu biliyoruz. Özellikle dizi izleyicilerinden gelen yoğun talepler doğrultusunda Prime Video ekibi üç öncül filmin yapım aşamasına girdiğini duyurdu.

Zack Stentz
Zack Stentz

2021 yılında Thor ve X-Men: First Class filmlerinin senaristi Zack Stentz’in yazmaya başlamasıyla duyurulan ama konusu hakkında net bilgi verilmeyen ilk filmin Efsaneler Çağı’nda geçeceği ve adının Efsaneler Çağı olacağı doğrulandı. Evrende bilimin ve büyünün, refahın ve barışın had safhada olduğu, evrenin güncel zaman diliminde hayal ya da mucize olarak görülen şeylerin rutin olduğu ve Karanlık Varlık’ın yeni yeni ortaya çıktığı bir çağ olan Efsaneler Çağı kuşkusuz hem okuyucular hem de izleyiciler için en çok merak edilen dönemlerden biriydi.

Kari Skogland
Kari Skogland

Yönetmenliğini ise The Handmaid’s Tale, The Punisher, The Walking Dead ve Falcon and the Winter Soldier yapımlarından tanıdığımız Kari Skogland yapacak.

Henüz oyuncu listesi ve tarih duyurulmamış olsa da yapım sürecinin hızlı ilerlediği de söylenenler arasında. Güncel bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.