Sinema Haberleri

Five Nights At Freddy’s 2 Filmi Aralık 2025 Yılında Çıkacak!

Video oyunu uyarlaması Five Nights At Freddy’s filmi geçtiğimiz yıl vizyona girdi. Cadılar Bayramı’nda elde ettiği büyük gişe başarısıyla herkesi şaşırtmıştı. 20 milyon dolar gibi bir bütçeyle yapılan film gişede 300 milyon dolarlık hasılat elde etti. Gerçi birçok insan tarafından sevilen bu video oyun serisinin filminin çekilmesi yıllar aldı. Serinin hayranı olan insanların filmin başarı elde etmesindeki rolü şaşırtıcı değil. Bu yüzden elbette bir Five Nights At Freddy’s filmi devamı gündemimizde. Kısa bir süre içinde izleyeceğiz gibi duruyor. Variety’ye konuşan yıldız Josh Hutcherson şunları söyledi,

Şu anda hikayeyi tamamlama sürecinde olduklarını ve mümkün olan en kısa sürede başlamak istediklerini biliyorum.

Açlık Oyunları’ndaki rol arkadaşı Jennifer Lawrence’ın filmin büyük başarısından sonra kendisine mesaj attığını söyledi,

Benim filmim Netflix’te 1 numara, seninki de gişede 1 numara! Hadi gidelim!

Bu haberi geçtiğimiz günlerde Universal CinemaCon’da doğruladı ve Five Nights at Freddy’s 2 filminin resmen çekildiğini açıkladı.

Peki, ne kadar yakın? Universal ve Blumhouse, Five Night’s At Freddy’s devam filminin 2 Aralık 2025 vizyona gireceğini açıkladı. Eğer bu çok erken bir tarih olarak görünüyorsa bunun büyük korku filmleri için garip olmadığını unutmayalım. Testere serisi zirvede olduğu dönemde yılda bir film çıkarıyordu. 80’lerin en parlak dönemlerinde 13. Cuma ve Elm Sokağında Kabus serileri de yılda bir film çıkarıyordu. Five Nights at Freddy’s’in devam filminin sadece birkaç ay içinde çekilmesi mantıklı. Bu da Cadılar Bayramı 2025 civarında gösterime girmesi anlamına geliyor. Yani bu sayede önceki film gibi yine yüksek bir gişe rakamına ulaşacak gibi duruyor.

Blumhouse tarafında ise filmin küçük bütçesine rağmen güzel hasılat elde etmesini düşünebiliriz. Daha da şaşırtıcı olan, filmin Peacock’ta da yayınlanmasına rağmen yerel gişede bu kadar çok kazanmasıydı. Hayran kitlesi bu film için gerçekten sinema deneyimi yaşamak istedi. Blumhouse’un tarzı her zaman düşük bütçeli korku filmleri yapmak ve yatırımlarından büyük geri dönüşler almak olmuştur. Five Nights at Freddy’s bu konudaki en büyük başarılarından biridir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.