Oyun Haberleri

Dave the Diver x Godzilla DLC Çıktı ve Birkaç Aylığına Bedava

Dredge ile iş birliklerine benzer şekilde Dave the Diver x Godzilla DLC de Dave’in hikayesini zenginleştiriyor ve ücretsiz. Biz hemen geri dalıyoruz oyuna, merak etmeyin haber alamazsanız.

Dave the Diver sanki orijinal oyun içerik üstüne içerik üstüne içerik atmıyormuş gibi üstümüze bir de çıktığı günden beri bedava DLC atıyor üstümüze. E, oyun şişko bir dalgıç hakkında. Komedi desen var, macera desen var… Bir de üstüne bir diğer favori oyunumuz Dredge ile iş birliği yapmışlardı. Orada da Lovecraftian içerik tanıştırdılar. Bu adamlar daha ne yapsın?

Dave the Diver x Godzilla DLC

Onlar bu denli hevesle içerik ürettikçe biz de bu içeriklere dalmaya can atıyoruz. Dave the Diver x Godzilla DLC’si de Steam, Nintendo ve PlayStation için çıktı bugün. Dave’in yayınlanma yıl dönümüne 1 ay kala ve Godzilla’nın 70. yıldönümünde.

Bu içerikle ilgili Steam’de çok önemli bir uyarı var: DLC’yi yalnızca 23 Kasım 2024’e dek indirebiliyoruz. Yani oyunu kütüphanenize 6 ay içinde eklediniz, eklediniz. Daha sonra bu içeriği indirme şansınız olmayacak.

YouTube player

Yukarıda DLC’ye özel yayınladıkları fragmanı bulabilirsiniz. Açık konuşalım, izlemedik spoiler falan yemeyelim diye, o yüzden fragmanda gösterdikleri bir şeyden bahsetmiyorsak affedin.

Bildiğimiz kadarıyla DLC oyuna beşinci bölümün sonundan sonra oynayabileceğimiz içerikler ekliyor. Üç yeni görev açılıyor. Ayrıca bulabildiğimiz yeni deniz ürünleri ile yapabileceğimiz yeni yemekler geliyor. Son olarak bir de denize dağılmış çeşitli koleksiyon ürünleri olacakmış.

DLC’nin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hadi biz kaçtık.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.