Oyun Haberleri

Mayhem Brawler II: Best of Both Worlds Resmen Duyuruldu!

Mayhem City sakinleri, beklediğiniz an geldi! Mayhem Brawler II: Best of Both Worlds için resmi duyuru yapıldı. Bu heyecan verici oyun, 90’ların arcade hissiyatını modern rogue-lite ve RPG mekanikleriyle mükemmel bir şekilde birleştiriyor. Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla çevrimiçi oynayabileceğiniz bu oyun, seçimlerinizle hikayeyi şekillendirmenize olanak tanıyor.

Mayhem Brawler II: Best of Both Worlds ekran görüntüsü 1

Heyecan Verici Oyun Deneyimi

Hero Concept tarafından yayınlanacak Mayhem Brawler II: Best of Both Worlds, elle çizilmiş, çizgi romanlardan ilham alan sanatı ve kare kare animasyonlu karakterleriyle oyuncuları büyüleyecek. Oyunun müzikleri de en az görselleri kadar etkileyici, oyuncuları aksiyon dolu dünyasına çekecek.

YouTube player

Çıkış Tarihi ve Platformlar

Oyunun Steam, PlayStation 4|5, Xbox One|Series ve Nintendo Switch sürümleri 2025 yılında oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Bu tarihe kadar, oyun hakkında daha fazla bilgi almak ve güncellemelerden haberdar olmak için aşağıdaki bağlantılardan oyun istek listenize eklemeyi unutmayın:

İki Zaman Diliminde Macera

Mayhem Brawler II: Best of Both Worlds, yirmi yıl arayla iki farklı zaman diliminde geçen paralel olayları konu alıyor. Bir yanda efsanevi Stronghold subayı Stellar, diğer yanda belediye başkanlığı kampanyasını yürüten ateşli She Wolf. İki ekip, Mayhem City’nin en karanlık sırlarını ortaya çıkarmak için maceraya atılıyor.

Mayhem Brawler II: Best of Both Worlds ekran görüntüsü 2

Zamansız Bir Deneyim

Geçmişin ve günümüzün rakiplerine aynı anda meydan okumak için iki zaman dilimindeki karakterler arasında ileri geri atlayabilirsiniz. Klasik beat ’em up mekanikleriyle mükemmel bir şekilde harmanlanmış rogue-lite ve RPG unsurları sayesinde, her yeni oyunda zengin oyun sonu içeriğinin ve farklı bir oyun deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

Mayhem Brawler II: Best of Both Worlds ekran görüntüsü 3

Oyun Özellikleri

Mayhem Brawler II: Best of Both Worlds oyunculara birçok heyecan verici özellik sunuyor:

  • 90’ların arcade havası ve modern mekaniklerin mükemmel birleşimi: Retro hissiyatı modern oyun dinamikleriyle birleştiriyor.
  • Zaman yolculuğu: 20 yıl ileri veya geri atlayarak, geçmişteki ve günümüzdeki muhaliflere aynı anda meydan okuyun.
  • Rogue-lite ve RPG mekanikleri: Her yeni oyunda oynanışı değiştirerek, tekrar oynanabilirlik sağlıyor.
  • 8 oynanabilir kahraman: Her biri benzersiz yeteneklere sahip olan kahramanlarla 40’tan fazla farklı rakibe karşı mücadele edin.
  • Eşli oyun: Çevrimiçi veya çevrimdışı olarak 4 arkadaşa kadar birlikte oynama imkanı.
  • Seslendirme ve altyazı seçenekleri: Türkçe dahil 11 farklı dilde altyazı seçeneği ve oyuncu seçimlerine dayalı bir anlatı.
  • Etkileyici sanat ve müzik: Elle çizilmiş çizgi roman esintili sanat eserleri, kare kare animasyonlu karakterler ve etkileyici müzikler.
  • Zengin oyun sonu içeriği: Tekrar oynanabilirlik için çeşitli oyun sonu içerikleri.

Bu oyun ile zamanı geriye alıp geleceğe yolculuk yaparak, Mayhem City’nin en karanlık sırlarını keşfetmeye hazır olun! Bu muhteşem oyunun çıkışını dört gözle beklerken, istek listelerinize eklemeyi unutmayın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.