Sinema HaberleriVideo Galeri

Deadpool & Wolverine Yeni Tanıtım Videosu ve Poster Yayınlandı

Marvel Studios, Deadpool & Wolverine için yeni bir NSFW kısa tanıtım fragmanı ve poster yayınlayarak hayranlarını heyecanlandırdı. Filmin biletleri ABD’de bugün itibarıyla satışa çıktı, bu nedenle sinema severler için bir kısa video yayınlandı.

Yeni Tanıtım Fragmanı ve Poster

Yayınlanan yeni tanıtım Deadpool & Wolverine tanıtım fragmanı, Deadpool ve Wolverine’in aksiyon dolu maceralarını gözler önüne seriyor. Fragman, iki karakterin birbirleriyle karşı karşıya geldikleri anları ve sıkça kullandıkları küfürleri içeriyor. Tanıtım fragmanı, hayranların büyük bir merakla beklediği sahnelerden ipuçları sunuyor ve filmin yüksek tempolu, eğlenceli yapısını öne çıkarıyor.

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Filmin Konusu

Deadpool & Wolverine’in hikayesi oldukça ilgi çekici. Filmde, Wade Wilson yani Deadpool, orta yaş krizine girer ve bazı profesyonel aksilikler yaşar. Bu durum üzerine Deadpool, süper kahramanlık kariyerini bırakıp kullanılmış araba satıcısı olmaya karar verir. Ancak arkadaşları, ailesi ve tüm dünya tehlikeye girdiğinde, Deadpool emekliliğini sona erdirir ve katanalarını yeniden kuşanır.

Deadpool, hayatta kalmaları ve nihayetinde mirasları için savaşmak üzere Wolverine‘i işe alır. Wolverine başlangıçta isteksiz ve temkinli olsa da, Deadpool ile birlikte savaşmaya karar verir. Bu dinamik ikili, MCU’nun tarihini değiştirecek olaylara sebep olacaktır. Deadpool’un eline geçirdiği TemPad sayesinde MCU’da nereye gideceği konusunda tam kontrole sahip olacaktır.

Onaylanan Oyuncu Kadrosu

Shawn Levy‘nin yönetmenliğini üstlendiği Deadpool & Wolverine, yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip. Ryan Reynolds, Deadpool rolünde geri dönüyor ve Logan rolünde ise Hugh Jackman‘ı izleyeceğiz. Filmin diğer önemli oyuncuları arasında Cassandra Nova rolünde Emma Corrin, Vanessa ve Colossus rollerinde Morena Baccarin ve Stefan Kapicic, TVA Ajanı rolünde Matthew Macfadyen ve Blind Al rolünde Leslie Uggams bulunuyor.

Ayrıca Brianna Hildebrand ve Shioli Kutsuna, Negasonic Teenage Warhead ve onun kız arkadaşı Yukio olarak seriye geri dönüyor. Jennifer Garner‘ın ise Elektra rolünde filmde yer alacağı daha önce doğrulanmıştı.

Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz‘da sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.