Dizi Haberleri

The Witcher 4. Sezon – Liam Hemsworth ile İlk Fragman

The Witcher dizisinin 4. sezonu için büyük bir değişiklik yaşandı ve Rivialı Geralt rolünde Liam Hemsworth ile ilk bakış resmi olarak tanıtıldı. Dizinin sorumlusu Lauren S. Hissrich, ekip ve oyuncuların Hemsworth’un karaktere kattığı tutku ve enerjiden çok etkilendiklerini belirtti.

Yeni Geralt: Liam Hemsworth

Rivialı Geralt, dizinin yeni sezonunda yeni bir görünüme ve yeni bir oyuncuya sahip olacak. İngiltere’de çekimleri süren The Witcher 4. sezon setinden paparazzi fotoğraflarının sızmasının ardından, EW Hemsworth’ün Geralt rolündeki ilk görüntülerini paylaştı. Hissrich, “Liam’ın Geralt olarak ilk resmi görüntüsünü paylaşmak heyecan verici. Oyuncular ve ekip, Liam’ın karaktere kattığı tutku, enerji ve vücut bulmuş halinden çok etkilendiler. Dördüncü sezonu çekerken çok eğleniyoruz ve hayranlarımızı bu yolculukta bizimle birlikte ağırlamaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

YouTube player
The Witcher 4. sezon ilk bakış videosu

Henry Cavill’den Liam Hemsworth’a Geçiş

The Hunger Games ve Independence Day: Resurgence gibi yapımlarla tanınan Hemsworth, 2019’dan bu yana Geralt karakterini canlandıran Henry Cavill’in yerini alıyor. Cavill, 2022’de Superman rolüne geri döneceği dönemde diziden ayrıldığını duyurmuştu, ancak Warner Bros.’un DC planlarının değişmesi üzerine Cavill, Amazon’da bir Warhammer 40,000 dizisi üzerinde çalışmaya başladı.

🔸 Henry Cavill, Amazon için Warhammer 40.000 Dizisi Yapacak – FRPNET

Cavill, Geralt rolünden ayrılırken sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlar hem de maceralarla doluydu. Liam Hemsworth, Beyaz Kurt rolünü üstlenecek ve bu karakterin derinliğini keşfedecek” dedi. Hemsworth da bu fırsattan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu ve bu sevilen karaktere kattıklarından ilham aldım. The Witcher dünyasına adım atmak için gerçekten heyecanlıyım” dedi.

Liam Hemsworth The Witcher

Ciri’nin Hikayesi ve Yeni Karakterler

The Witcher dizisinin 3. sezonu, Ciri karakterine daha fazla odaklanılmasına zemin hazırladı. Baş yapımcı Tomek Baginski, “Ciri, Witcher destanının ana karakteri. Bu Ciri’nin hikayesi” dedi.

🔸 The Witcher 4. Sezonda Karakter Değişiklikleri: Geralt’ın Yeni Yüzü ve Ciri’nin Karanlık Yolculuğu – FRPNET

Netflix, 4. sezon için oyuncu kadrosuna yeni isimler ekledi. Laurence Fishburne (The Matrix, John Wick) Regis rolünde, Sharlto Copley (District 9) kötü şöhretli ödül avcısı Leo Bonhart rolünde, James Purefoy (The Following) Emhyr’in saray danışmanı Skellen rolünde ve Danny Woodburn (Watchmen) cüce Zoltan rolünde yer alacak.

4. Sezon ve Gelecek Planları

Nisan ayında 4. sezonun prodüksiyonuna başlandı ve The Witcher’ın 5. sezonla sona ereceği duyuruldu. Son iki sezon, Andrzej Sapkowski’nin “Baptism of Fire”, “The Tower of the Swallow” ve “Lady of the Lake” kitaplarındaki olayları uyarlayacak.

Liam Hemsworth’un Geralt rolündeki ilk resmi bakışı, dizinin hayranları tarafından büyük bir merakla karşılandı. Bakalım Henry Cavill’den sonra Liam Hemsworth’ün Geralt rolüne alışabilecek miyiz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.