Dizi Haberleri

Henry Cavill, Amazon için Warhammer 40.000 Dizisi Yapacak

Henry Cavill artık kırmızı pelerin giymiyor ya da canavarlarla boğuşmuyor olabilir fakat hayranlarını ve oyun tutkunlarını çok heyecanlandıran yeni bir projesi var!

Yakın zamanda, Andrzej Sapkowski‘nin fantastik destanını uyarlanması konusunda anlaşamadığı senaristler nedeniyle Netflix‘in The Witcher serisinden ayrılan Henry Cavill, bu hafta da artık Superman‘i oynamayacağını DC Studios‘un yeni başkanları James Gunn ve Peter Safran‘dan öğrendi. DC‘nin yeni bir Superman yönüne gideceğine yönelik açıklamanın ardından Man of Steel pelerinini resmen asan Henry Cavill, Warhammer oyun serisinin dizi uyarlamasında başrolü ve idari yapımcılığını üstleniyor. Warhammer 40.000 serisi, Amazon tarafından geliştirilecek.

Amazon Studios, Games Workshop tarafından geliştirilen Warhammer 40.000 oyun serisinin film ve dizi haklarını aldı. Vertigo Entertainment‘tan Roy Lee ve Natalie Viscuso, hakları güvence altına almak ve onu Amazon Studios‘a teslim etmek için Cavill ile birlikte çalıştı. Vertigo, Amazon Studios ile birlikte Henry Cavill, GAW‘dan Andy Smillie ve Max Bottrill ile birlikte idari yapımcılığı üstleniyor.

GAW‘ın Kreatif Yönetmeni Andy Smillie proje için, “Bu harika bir haber ve kesinlikle heyecanlıyız. Henry, Vertigo ve Amazon’da harika bir üçlü yönetimle çalışıyoruz. Henry’nin Warhammer 40.000’e duyduğu aşk ve bir dünya kurucu ve hikaye anlatıcısı olarak tutkusu, önümüzdeki yıllarda hepimizin işine yarayacak. Sonunda Warhammer, hayranların umduğu ve hak ettikleri gibi ekrana gelecek. Heyecan verici zamanlar!” açıklamasını yaptı.

Büyük bir Warhammer hayranı olduğu bilinen Henry Cavill ise, “Warhammer’ı çocukluğumdan beri seviyorum ve bu anı benim için gerçekten özel kılıyor. Başlangıcından itibaren bu sinematik evreni yönetmek büyük bir onur ve sorumluluktur. Bunun gerçekleşmesi için Vertigo, Amazon Studios ve Games Workshop’un ortaya koyduğu onca sıkı çalışma için minnettarım. Hayat boyu süren bir rüyayı gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştık.” ifadelerini kullandı.

1980‘lerde D&D için minyatürler yapan Games Workshop, Warhammer 40.000 oyununu 1987‘de piyasaya sürdü. Büyüyerek dünyanın en popüler minyatür savaş oyunu haline gelen Warhammer, her şeyin gerçekten karanlık olduğu 40.000 yıl sonrasına dayanıyor. Bilimkurgu ve fantastik oyunda; insan uygarlığı Imperium of Man’i kurar ve uzaylılar ve büyülü varlıklarla, tanrılar ve iblislerin teolojik bir sınıf sistemine dönüşmesiyle bitmeyen bir savaş içine girer.

Yakın dönemde çıkmasını beklemediğimiz dizide Amazon‘un destansı bir gösteri sunmasını umacağız. Henüz senaristi ya da dizi sorumlusu belirlenmeyen Warhammer 40.000 dizisiyle ilgili yeni gelişmeleri öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.