Oyun Haberleri

Prime Gaming Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunlarını Duyurdu

Amazon Prime Gaming, her ay üyelerine sunduğu ücretsiz oyunlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Mayıs ayında, Prime üyeleri çeşitli türlerde sekiz farklı oyunu kütüphanelerine ekleyebilecek. Bu oyunlar arasında aksiyon macera türünden gizem ve stratejiye kadar geniş bir yelpazede seçenekler bulunuyor.

Prime Gaming Avantajları Nelerdir?

Amazon Prime üyeleri, aylık 39 TL gibi bir ücret karşılığında Prime Gaming’in yanı sıra Prime Video, ücretsiz hızlı kargo ve üyelere özel indirimler gibi çeşitli avantajlardan yararlanabiliyor. Prime Gaming ile kullanıcılar, ücretsiz oyunların yanı sıra oyun içi içerikler, karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden bir yayıncıya ücretsiz abonelik hakkı gibi özelliklere de sahip oluyorlar.

Mayıs Ayında Hangi Oyunlar Ücretsiz?

2 Mayıs’ta Eklenen Oyunlar

  • Tomb Raider Game of the Year Edition: Lara Croft’un genç bir kadından kurtulan bir savaşçıya dönüşümünü konu alan bu aksiyon dolu macerada, oyuncular zorlu çevrelerde hayatta kalmak zorunda kalacak. Oyun, ek içeriklerle birlikte geliyor.
  • LEGO® STAR WARS III: The Clone Wars™: LEGO ve STAR WARS evrenlerinin eğlenceli birleşimi olan bu oyunda, oyuncular diziye özgü komik anlar ve aksiyon dolu savaşlarla karşılaşacaklar.

9 Mayıs’ta Eklenecek Oyunlar

  • Dark City: International Intrigue: Gizli nesne bulmaca türünde, dünya çapında bir entrika içinde kendinizi bulacağınız bu oyunda, büyük şehirlerin gizemlerini çözmek için zekanızı kullanacaksınız.
  • Fallout 3: Game of the Year Edition: Post-apokaliptik dünyada hayatta kalma mücadelesi verirken, oyuncular kendi karakterlerini yaratabilir ve zengin hikaye içeriğiyle keşif yapabilirler.
  • Nine Witches: Family Disruption: Doğaüstü güçler ve komik anlatımın harmanlandığı bu macera oyununda, oyuncular eski bir laneti çözmeye çalışacaklar.
  • Electrician Simulator: Gerçekçi bir elektrikçi deneyimi sunan bu simülasyon oyununda, oyuncular çeşitli elektrik işleri yaparak mesleki becerilerini geliştirecekler.

16 Mayıs’ta Eklenecek Oyunlar

  • 100 Doors Games: Escape from School: Bulmaca ve bilmecelerle dolu bu oyunda, oyuncular Mia adında bir kızın okuldan kaçışına yardım edecekler.
  • The Forgotten City: Antik bir şehrin kalıntılarını keşfederken, oyuncular zamanı geri sararak şehrin sırrını çözmeye çalışacaklar.

23 Mayıs’ta Eklenecek Oyun

  • Spirits of Mystery: Whisper of the Past: Karanlık güçler tarafından bozulan bir yaz tatili sırasında, oyuncular aile üyelerini kurtarmak için mücadele edecekler.

Nasıl Üye Olunur?

Eğer hala Prime üyesi değilseniz, Amazon Prime’a ayda sadece 39 TL karşılığında sahip olabilir veya amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek 30 günlük deneme süresinden faydalanabilirsiniz. Prime Gaming hakkında daha fazla bilgi almak için gaming.amazon.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.