Sinema Haberleri

Indiana Jones 5’in Yapımcısı Konuştu: “Tek Indiana Jones, Harrison Ford’dur!”

indiana-jones-banner

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı’nın vizyona girdiği günden beri, bir sonraki filmde daha genç bir oyuncunun Indiana Jones rolünü üsteleneceği dedikoduları ortalıkta dolaşmaya başlamıştı. Hatta çıkan bazı haberlere göre, Chris Pratt’in Indiana Jones olarak boy göstereceği kesinleşmişti bile. Indiana Jones’un 2019’da izleyiciyle buluşacak beşinci filminin yapımcısı Frank Marshall da nihayet uzun zamandır kulaktan kulağa gezinen söylentilere noktayı koydu.

CinemaCon’da En Başarılı Yapımcı ödülünü almasının ardından yeni filmle ilgili konuşan Marshall, genç Indiana Jones tartışmalarını şu sözlerle bitirdi: “Jason Bourne serisinde de, Indiana Jones filmlerinde de Bond’a yapılanı yapmayacağız. Bu karakterlerin birer sembol haline geldiklerini ve onları oynayabilecek sadece birer oyuncu olduğunu düşünüyoruz.”

indiana-jones

Daha yapım aşamasının oldukça başlarında olan Indiana Jones 5 hakkında konuşan başarılı yapımcı, şu detayları da ekledi: “Daha her şeyi yeni yeni bir araya getiriyoruz. Daha iki ya da üç yılımız var.” Harrison Ford’un bu süreç içerisinde 75 ya da 76 yaşında olacağı noktasına dikkat çeken gazetecilere ise Marshall şu şekilde cevap verdi: “Force Awakens için fazla yaşlı değildi, değil mi?”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.