Sinema Haberleri

Dune: Part Two Filminden İlk Görseller Yayınlandı

Oscar adayı yönetmen Denis Villeneuve‘ün gişe rekortmeni Dune filminin ikinci bölümü Dune: Part Two‘dan ilk fotoğraflar, Vanity Fair tarafından yayınlandı.

Dune: Part Two‘nun, ilkinin devamı niteliğinde bir film olmadığını açıkça belirten yönetmen Denis Villeneuve, Vanity Fair‘e, “Bu önemli – bu bir devam filmi değil, ikinci bir bölüm. Arada bir fark var. Filmin karakterleri bıraktığımız yerden başlamasını istedim. Zaman atlaması yok. Birinci bölümle dramatik bir devamlılık olsun istedim.” açıklamasını yaptı.

Frank Herbert‘ın yazdığı Dune efsanesini sürdüren filmde; Timothée Chalamet (Paul Atrides), Zendaya (Chani), Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides), Javier Bardem (Stilgar), , Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan Skarsgård (Baron Vladimir Harkonnen), Dave Bautista (Glossu Rabban Harkonnen), Charlotte Rampling (Reverend Mother Mohiam) ve Stephen McKinley Henderson (Thufir Hawat) rollerine geri dönüyor.

Villeneuve‘ün hem yönetip hem de Jon Spaihts ile birlikte senaryosunu yazdığı Dune: Part Two‘nun yapımcılığını Mary Parent, Cale Boyter, Tanya Lapointe ve Patrick McCormick üstlenirken, Spaihts, Josh Grode, Herbert W. Gains, Brian Herbert, Byron Merritt, Kim Herbert, Thomas Tull, Richard P. Rubinstein ve John Harrison yönetici yapımcı olarak görev aldı.

Warner Bros. Pictures ve Legendary Entertainment imzalı Dune: Part Two filmi 3 Kasım 2023‘te gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.