Sinema Haberleri

Jeff Bridges ve Yıldızlar Dolu Kadro, Grendel Filmi İçin Hazır

Jeff Bridges, Dave Bautista, Bryan Cranston ve Sam Elliott gibi yıldız isimler, The Jim Henson Company tarafından üretilecek olan canlı aksiyon Grendel filminde rol alacaklar. Film, Cannes Film Festivali öncesinde uluslararası satışa sunuldu ve sinema dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

Grendel: Efsanevi Bir Hikayenin Yeniden Anlatımı

Jeff Bridges, Dave Bautista, Bryan Cranston, Sam Elliott, Thomasin Mckenzie, Aidan Turner ve T Bone Burnett
Jeff Bridges, Dave Bautista, Bryan Cranston, Sam Elliott, Thomasin Mckenzie, Aidan Turner ve T Bone Burnett

Grendel, Beowulf epik şiirinden esinlenerek, hikayenin genellikle anlatılmayan tarafını, Grendel’in perspektifinden ele alıyor. Film, Robert D. Krzykowski tarafından yönetiliyor ve John Gardner’ın aynı adlı romanından uyarlanan senaryo ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Krzykowski’nin yönetmenliği, daha önce “The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot” ile tanınan bir isim olmasıyla da dikkat çekiyor.

Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu

Filmin başrolünde Jeff Bridges yer alırken, Beowulf karakterini “Dune: Part Two”dan tanıdığımız Dave Bautista canlandıracak. Bryan Cranston ise Kral Hrothgar olarak karşımıza çıkacak. Ejderha karakteri ile Sam Elliott ve Kraliçe Wealhtheow rolüyle Thomasin McKenzie, filmde önemli roller üstleniyorlar. Aidan Turner, Unferth karakterini canlandırırken, ünlü müzisyen T Bone Burnett hem The Shaper rolünde olacak hem de filme özel şarkılar sunacak.

Yapım ve Yaratıcı Ekip

Film, The Jim Henson Company ve Palisades Park Pictures işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Prodüksiyon, bu yıl içinde Avrupa’da başlaması planlanırken, yaratık tasarımları için Jim Henson’s Creature Shop ile çalışılacak. Film, Robert D. Krzykowski, Brian Henson ve Vince Raisa gibi isimler tarafından üretiliyor.

Uluslararası Satış ve Prodüksiyon Detayları

Palisades Park Pictures, CAA Media Finance ve UTA Independent Film Group ile birlikte Kuzey Amerika haklarını elde etti ve Cannes’da uluslararası satışlarına başladı. Film, Ashland Hill Media Finance tarafından finanse ediliyor ve Marché du Film’de büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Yönetmen Krzykowski, film için, “Grendel, insan olmanın ne demek olduğunu bir canavarın gözünden zekice ele alıyor ve bu olağanüstü hikaye anlatıcılarıyla çalışmak büyük bir onur,” dedi. Palisades Park Pictures CEO’su Tamara Birkemoe ise, “Bu yüksek konseptli hikayeyi dünyanın dört bir yanındaki dağıtımcılarımızla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz,” şeklinde konuştu.

Grendel filmi, efsanevi bir hikayeyi modern bir bakış açısıyla yeniden ele alarak, sinema severler için vizyona girmeye hazırlanıyor. Jeff Bridges ve diğer yıldız isimlerin performansları, bu büyüleyici canavar hikayesine yeni bir soluk getirecek.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.