Sinema Haberleri

Ralph Ineson, Fantastic Four’da Galactus Rolünü Canlandıracak

Ralph Ineson, Fantastic Four filminde Galactus karakterine hayat verecek.

Marvel Sinematik Evreni (MCU), Fantastic Four (Fantastik Dörtlü) serisinin yeni filmiyle izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. İngiliz aktör Ralph Ineson, evreni yok edebilecek güçlere sahip kozmik kötü karakter Galactus rolüyle bu evrene katılıyor. Ineson, daha önce The Witch ve The First Omen gibi yapımlarda başarılı performanslarıyla tanınıyor.

Ralph Ineson Galactus

Fantastic Four Kadrosunda Kimler Var?

Marvel’ın sevilen süper kahraman ekibi Fantastic Four, bu filmde yeni yüzlerle karşımıza çıkacak. Reed Richards (Bay Fantastik) rolünde Pedro Pascal, Sue Storm (Görünmez Kadın) rolünde Vanessa Kirby, Johnny Storm (Human Torch) rolünde Joseph Quinn ve Ben Grimm (The Thing) rolünde ise Ebon Moss-Bachrach yer alacak.

Filmde ayrıca Oscar adayı John Malkovich, Emmy ödüllü Paul Walter Hauser ve Julia Garner gibi isimler de önemli rollerde gözükecek. Garner, filmde Silver Surfer’ın bir versiyonu olan Shalla-Bal karakterini canlandıracak.

Fantastic Four oyuncuları
Fantastic Four oyuncuları

Galactus Karakteri ve Önemi

Galactus, Marvel evreninde Fantastic Four çizgi romanlarında 1966 yılında ilk kez tanıtılan, gezegenleri yok ederek beslenen ve tanrısal güçlere sahip bir varlık. Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratılan bu karakter, kozmik düzeydeki tehditleri simgeliyor ve MCU’nun geleceği için önemli bir yere sahip olacak. Galactus, doğası gereği kötü bir varlık olmamakla birlikte, hayatta kalmak için gezegenleri tüketmek zorunda kalıyor. Bu özelliği onu Marvel evrenindeki diğer kötü karakterlerden farklı kılarak, bazı durumlarda kahramanlarla iş birliği yapmasına olanak tanıyor.

Galactus

Fantastik Four Filminin Yönetmeni ve Senaryo Ekibi

Film, WandaVision ile iki Emmy ödülüne aday gösterilen Matt Shakman tarafından yönetilecek. Senaryo ekibi arasında Eric Pearson, Josh Friedman, Jeff Kaplan ve Ian Springer yer alırken, WandaVision ekibinden Peter Cameron da projede yazar olarak görev alıyor.

🔸 Fantastic Four Ekibinin Gizemli Robotu H.E.R.B.I.E. Kimdir? – FRPNET

Ralph Ineson’ın Kariyeri ve Rol Beklentileri

Ralph Ineson, The Witch filmiyle Sundance Film Festivali’nde en iyi yönetmenlik ödülünü kazanan Robert Eggers yönetmenliğinde gösterdiği performansla tanınıyor. Ineson ayrıca Harry Potter, Star Wars ve Kingsman serilerinde de rol almış bir aktör. Ralph Ineson, MCU’daki Galactus rolüyle karakterin evrendeki varlığını daha da pekiştirecek gibi görülüyor.

Marvel Stüdyoları, Fantastic Four filmi için 25 Temmuz 2025 tarihini duyurdu. Bu film, MCU’nun yeni fazında merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Galactus karakterinin getireceği kozmik ölçekteki tehditler, serinin geleceği için yeni kapılar açabilir ve izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi sunabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.