Sinema Haberleri

Na’vi Halkı! Avatar 2’nin Çekimleri Tamamlandı, İki De Set Fotoğrafı Yayınlandı

James Cameron‘ın daha bu yıl o da burun farkıyla (Avengers: Endgame) rekoru kırılabilen 2009 yapımı Avatar efsanesinin devam filminden güzel bir haberimiz, iki de güzel set fotoğrafımız var.

Sinema duayeni James Cameron‘ın yeniden kamera arkasına geçtiği Avatar 2 filminin çekimlerinin tamamlandığı açıklandı. Twitter‘daki Avatar resmi hesabından yapılan duyuru ile set fotoğrafları da paylaşıldı. Ekibin ana gemi “Sea Dragon”ı dünyaya sunduğu ilk paylaşımda “Na’vi halkı! 2019 çekimlerinde setin son günü ve biz bunu bir fotoğrafla kutluyoruz” ibaresi yer aldı.

İkinci karede ise “Dalga makineleri ve alevler arasında” James Cameron‘ı suyun içinde 3D kamerayı omuzlamış halde görüyoruz.

Hikayenin merkezinde Jake ve Neytiri‘nin çocuklarının olduğu konuşulan ve Pandora‘nın okyanusunu keşfedeceğimiz Avatar 2‘de; Sam Worthington (Jake Sully), Zoe Saldana (Neytiri), Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine), Stephen Lang (Miles Quaritch) ve Giovanni Ribisi (Parker Selfridge) rollerine geri döndü. Devam filminde kadroya; Kate Winslet, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Vin Diesel, Cliff Curtis, David Thewlis ve Edie Falco katıldı.

Büyük Avatar serisi planını birkaç yıl öteleyen James Cameron‘ın yeni takvimine göre; “Avatar 217 Aralık 2021‘de, “Avatar 322 Aralık 2023‘te, “Avatar 419 Aralık 2025‘te, “Avatar 517 Aralık 2027‘de seyircilerle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.