Sinema Haberleri

Hazır olun! Canlı Aksiyon Naruto Filmi Geliştiriliyor! İşte Projenin Yönetmeni

Lionsgate, başımızın tacı olan manga ve anime efsanesi Naruto‘nun canlı aksiyon film uyarlaması için harekete geçti ve projenin yönetmenliğine de Marvel Sinematik Evreni‘nden Destin Daniel Cretton‘ı getirdi.

Canlı Aksiyon Naruto Filmi Geliştiriliyor! İşte Projenin Yönetmeni

Masashi Kishimoto‘nun kült mangası beyazperdeye geliyor. Uzumaki Naruto ve Naruto evrenindeki sevdiğimiz karakterleri büyük ekrana taşıyacak filmin yönetmeni olarak Destin Daniel Cretton ile anlaşıldı. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ve devam filminin yanı sıra Marvel Sinematik Evreni (MCU) TV dizisi Wonder Man‘i yöneten Cretton projeye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu şu sözlerle ifade ediyor: ‘Tokyo’da Kishimoto-san ile tanışmak ve onun yaratımına yönelik geniş vizyonunu duymak gerçek bir onurdu. İşbirliği yapmak ve Naruto’yu beyaz perdeye taşımak için çok heyecanlıyız.’

Reactormag’a göre; Cretton‘un Naruto filmi projesine dahil olduğu bilgisi, geçtiğimiz Kasım ayında film yapımcısının bir başka Marvel filmi olan Avengers: Kang the Conqueror‘ın yönetmenliğini bırakmasının ardından geldi. Destin Daniel Cretton‘ın bu hamlesinin, Naruto‘nun yaratıcısı Kishimoto ile tanışmak için programını serbest bırakma amaçlı olduğu düşünülüyor.

Canlı aksiyon Naruto filmi projesi için Mangaka Masashi Kishimoto da, ‘Destin’in eklendiğini, gişe rekorları kıran bir aksiyon filmini izledikten hemen sonra duydum ve Naruto için mükemmel bir yönetmen olacağını düşündüm. Diğer filmlerini izledikten ve uzmanlık alanının insanlar hakkında sağlam dramalar yaratmak olduğunu anladıktan sonra, Naruto için başka bir yönetmen olmadığına ikna oldum. Destin’le tanıştığımda, onun açık fikirli bir yönetmen olduğunu ve benim katkılarımı kabul etmeye istekli olduğunu gördüm ve yapım sürecinde birlikte çalışabileceğimizi hissettim. Basitçe söylemek gerekirse, canlı aksiyon Naruto’nun muhteşem aksiyon ve derin drama içeren bir film olacağı kesin. Bunun için heyecan duymaktan kendimi alamıyorum.’ dedi.

Öte yandan daha yeni yeni çalışmalara başlanan Naruto filmi projesinde henüz oyuncu kadrosu ya da gösterim tarihi gibi bilgiler açıklanmadı. Projeyle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.