Haberler

LOTR FRP Sistemi İçin Moria Genişleme Paketi Geliyor

The One Ring ve The Lord of the Rings Roleplaying 5E için genişleme paketi Moria duyuruldu. Free League, yeni macerayı bu yaz oyunseverlerin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

LOTR için Yeni Genişleme Paketi Moria Geliyor

Free League, The One Ring ve The Lord of the Rings Roleplaying 5E için bir genişleme paketi olan Moria‘yı bu yaz piyasaya süreceğini duyurdu. Moria geçtiğimiz yıl Kickstarter‘a çıkmış, kampanyası 13 bin destekçiden 1 milyon 232 bin 702 dolar toplamıştı.

Ciltli Moria; cüce krallarının kadim merkezi Moria‘da maceralar inşa etmek için kullanılabilecek simge yapılar, düşmanlar, karşılaşmalar ve hazineler içeriyor. Bunlar tek bir umutsuz yolculuktan büyük bir sefere kadar çeşitlilik gösterebiliyor.

Moria – Through the Doors of Durin, The One Ring masaüstü rol yapma oyunu için genişleme sağlarken, Moria -Shadow of Khazad-dum ise The Lord of the Rings Roleplaying 5E için kullanılacak.

Moria – Through the Doors of Durin ile Moria -Shadow of Khazad-dum‘un her birinin fiyatı 44.99 dolar olarak belirlendi ve 1 Ağustos‘ta piyasaya sürüleceği duyuruldu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.