Dizi Haberleri

Fallout Dizisi Çekimlerinden 18 Dakikalık Video Yayınlandı

Prime Video’da yayınlanan ve olumlu eleştiriler alan Fallout dizisinin yapım sürecini anlatan yeni görüntüler yayınlandı.

Fallout Dizisi Çekimlerinden 18 Dakikalık Video Yayınlandı

Sevilen video oyunu serisinden uyarlanan Fallout dizisinden, ilk sezonunun yapım sürecini gözler önüne seren 18 dakikalık video karşımızda!

YouTube player

Amazon Prime Video için Graham Wagner ve Geneva Robertson-Dworet tarafından yaratılmış Amerikan post-apokaliptik dizi olan Fallout, sevdiğimiz video oyunu serisinden uyarlandı. 2020 yılında Amazon tarafından canlı aksiyon projeleri üretme hakkı satın alındıktan sonra duyuruldu ve ilk üç bölümü Jonathan Nolan tarafından yönetildi. Dizinin yapımında Bethesda Game Studios da yer alırken; Todd Howard, Jonathan Nolan ve Lisa Joy ile birlikte yapımcı olarak görev aldı.

Fallout dizisi, Prime Video’da 10 Nisan 2024 tarihinde gösterime girdi. Dizi, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından genel olarak olumlu yorumlar aldı ve aynı ay içinde ikinci sezon iznini de kaptı.

16 Primetime Emmy Ödülü’ne aday gösterilen Fallout, 2077 Büyük Savaşı’nın ardından oluşan apokaliptik bir dünyayı konu alıyor. ABD ve Çin arasındaki nükleer değişim sonrasında ortaya çıkan retrofütüristik toplum ve kaynak savaşları dizinin temelini oluşturuyor. 2296 yılında, Vault 33’ten çıkan genç bir kadın olan Lucy, Los Angeles’ın tehlikeli ve yok olmuş çölünde babasını aramaya başlıyor ve başına gelmeyen kalmıyor.

Fallout Karakterleri ve Oyuncuları

Ella Purnell – Lucy MacLean
Aaron Moten – Maximus
Kyle MacLachlan – Hank MacLean
Walton Goggins – The Ghoul / Cooper Howard

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.