Sinema Haberleri

Joker 2 Set Fotoğraflarında Lady Gaga, Harley Quinn Kıyafetiyle Ortaya Çıktı

Joker: Folie à Deux filminin set fotoğraflarında Lady Gaga, Harley Quinn kostümüyle göründü. Böylece merakla beklenen kostüm de ortaya çıktı.

Lady Gaga’nın Harley Quinn kıyafetinin nasıl görüneceğini gösteren yeni Joker: Folie à Deux set fotoğrafları yayınlandı.

Yetenekli müzisyen ve oyuncu Lady Gaga, karakterinin dönüşümünü gösteren tam makyajıyla görülüyor. Joaquin Phoenix’in başrolde olduğu yeni Joker filminin 4 Ekim 2024‘te sinemalarda olması planlanıyor.

Aşağıdaki Joker: Folie à Deux setinden Harley Quinn fotoğraflarına göz atın:

Joker: Folie à Deux filminin yönetmen koltuğunda bir kez daha Todd Phillips oturacak. Filmde, DC’nin kötü adamı olarak Oscar ödüllü rolünü yeniden canlandıran Joaquin Phoenix yine Joker‘i canlandıracak. Ona Harley Quinn rolünde Grammy ödüllü süperstar Lady Gaga eşlik edecek. Devam filminde ayrıca Zazie Beetz‘in Sophie’sinin yanı sıra filme yeni katılan Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey de yer alacak.

2019 yapımı Joker filmi, dünya çapında 1 milyar doları aşan gişe hasılatı ile hem eleştirmenlerden aldığı yüksek notlar ile yüzleri güldürdü. Tüm zamanların en yüksek hasılat yapan R dereceli filmi oldu. Hem En İyi Erkek Oyuncu hem de En İyi Orijinal Ses dallarında iki Oscar ve iki Altın Küre de dahil olmak üzere birçok büyük ödülü de kucakladı.

Kaynak: ComingSoon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.