Oyun Haberleri

Zarlar Masada, DM’ler Yeniden Sahada

İstanbul’daki Goblin Oyun Kulübü’nde 6. DM’ler Sahada etkinliği 17 Mart’ta düzenleniyor. İşte etkinlik detayları…

DM Academy ekibinin 6. DM’ler Sahada etkinliği altın değerinde olacak! Etkinlik detaylarına geçmeden önce biraz DM Academy’den bahsedelim.

Kalkanın, ejderhanın saldırılarına daha fazla dayanamaz hale geldi. Büyücü arkadaşın, son spell slot’unu barbarı kaldırmak için harcadı. Rogue son kez saklandı ve Paladin son duasını etti. Karşısındaki dev yaratık tam bütün ekibini yok edecek hamleyi yapacakken, DM Academy FRP’ye yeni bir soluk getirdi! Onlar FRP sevenler olarak bir araya toplanan, FRP’yi merak edenlere inspiraton vermeyi ihmal etmeyen kahramanlar.

İlgili Makaleler

DM Academy’deki kahramanların macerası da D12 Macera ekibinden değerli konukların katılımıyla önce yüz yüze, sonra da Attack Roll ve Masters and The Players ekiplerinin online olarak dahil olduğu DnD eğitimleri ve atölyeleriyle başladı. Eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Şimdi de bu eğitime katılan, katılmayan bütün oyuncu ve DM’ler, bir kez daha DM Academy masalarını dolduruyor ve DM’ler Sahada etkinlikleri düzenleniyor!

Hayatında eline tavladan başka zar almamış olanlardan, ebedi Dungeon Master’lara; FRP uğruna Death Save atan veya sadece oyunu merak eden herkes işini gücünü bıraksın! Çünkü 17 Mart’ta İstanbul, Goblin Oyun Kulübü’nde 6. DM’ler Sahada etkinliği düzenleniyor, FRP bir level daha atlıyor!

Tüm Masalarıyla, evreni ışığa ya da karanlığa boğacak maceralara çıkıyor, oyunlarda olanlar ise Afterparty’i kahkahalara boğuyor. Bu maceraya DM olarak katılmak için ‘form‘a tıklayabilir, daha fazla bilgi için DM Academy Instagram sayfasını takip edebilirsiniz. Oyuncu formu yayınlandığı zaman ona da Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.