Dizi Haberleri

John Wick Serisinin Yönetmeni Chad Stahelski, Bir Kaiju Efsanesi ile Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

John Wick film serisinin yönetmeni Chad Stahelski, Jeremy Robinson‘ın The Nemesis Saga adlı roman serisini diziye uyarlayacak. Dev canavarları konu alan Kaiju türü yapımın adı Project Nemesis olacak.

Chad Stahelski‘nin yönetmen koltuğuna geçeceği Project Nemesis dizisinin ilk sezonu, 6 romandan oluşan The Nemesis Saga‘nın birinci kitabını anlatacak. Proje için oldukça heyecanlı olan Stahelski, “Jeremy Robinson’ın Project Nemesis’ini ekrana taşımaya yardımcı olacağım için ne kadar heyecanlı olduğumu anlatamam. Okumaya başladığım ilk andan beri bağımlısı olmuştum. Bu harika kitap serisinde türle ilgili sevdiğim her şey mevcut: Dövüş sanatları, aksiyon, mükemmel karakterler ve tabii ki kaiju!” diyor.

Gelelim izleyicileri kaiju dünyasına davet eden dizinin konusuna:

“Yunan intikam tanrıçası Nemesis’in DNA’sı, öldürülen küçük bir kız olan Maigo’nun DNA’sı ile birleştiğinde, ortaya çıkan travma kaynaklı kaiju, katillerini aramak için Maine’in arka ormanlarından Boston sokaklarına saldırır. Bu uhrevi tehdide verilen yanıtın başında, şimdiye kadar ajansın paranormal bölümünün liderliği şakadan ibaret olan alaycı bir DHS ajanı Jon Hudson vardır.”

Aksiyon alanındaki başarısıyla kalbimizi kazanan Stahelski‘nin Jeremy Robinson‘ın, kaiju efsanesini ekrana nasıl taşıyacağını görmek keyifli olacak. Ancak dizinin kadrosu ve yayın tarihiyle ilgili henüz bilgi bulunmadığını belirteyim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.