Dizi Haberleri

Dune: Prophecy Dizisinin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Max (eski adıyla HBO Max), Dune evreninin öncesini anlatan yeni dizisi Dune: Prophecy ilk tanıtım videosunu yayınladı. Yayıncı kuruluş, dizinin sonbaharda prömiyer yapacağını duyurdu.

Dizinin ilk sezonu altı bölümden oluşacak, bu da orijinal senaryo dizileri için alt sınırda yer alıyor. Tanıtım videosu, Warner Bros Discovery’nin tanıtımı sırasında HBO ve Max Content Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Casey Bloys tarafından açıklandı.

Dune: Prophecy’nin Hikayesi ve Kaynağı

Frank Herbert’ın yarattığı ve Paul Atreides’in yükselişinden 10.000 yıl önce geçen Dune: Prophecy, Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından yazılan Sisterhood of Dune romanına dayanıyor. Dizi, iki Harkonnen kız kardeşin insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle savaşmasını ve efsanevi Bene Gesserit tarikatını kurmalarını konu alıyor.

Tanıtım ve Karakterler

Tanıtım videosunda Emily Watson‘ın canlandırdığı Valya Harkonnen, “Kardeşlik her şeyin üstünde” diyor. Dizi, pandemi ve grevler nedeniyle oyuncu kadrosunda, senaryosunda ve yönetmenliğinde büyük değişiklikler yaşadı.

YouTube player
Tanıtım videosunu Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Başrollerde Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong ve Sarah-Sofie Boussnina yer alıyor. Diğer önemli oyuncular arasında Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning ve Yerin Ha bulunuyor.

Yapım Ekibi ve Yaratıcılar

Dizinin soumlusu ve yürütücü yapımcısı Alison Schapker, diziyi birlikte geliştiren ve erken ayrılan Diane Ademu-John ile birlikte çalışıyor. Anna Foerster, ilk bölüm de dahil olmak üzere birçok bölümün yürütücü yapımcılığını ve yönetmenliğini üstleniyor.

Yürütücü yapımcılar arasında Jordan Goldberg, Mark Tobey, John Cameron, Matthew King, Scott Z. Burns, Jon Spaihts ve Brian Herbert yer alıyor. Byron Merritt ve Kim Herbert de Frank Herbert mirası için yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Yazar Kevin J. Anderson ise ortak yapımcı olarak projeye katkı sağlıyor.

Dune Evreninin Genişlemesi

Dune: Prophecy, Legendary Television ile ortak yapım olarak geliştirildi. Legendary’nin gişe rekortmeni filmi Dune: Part 2 da bu ay Max’te prömiyer yapacak.

Yeni dizi, Dune serisinin derinliklerine inerek, hayranları bu büyülü dünyada yeni maceralara sürükleyecek.

Beklentiler ve Sonraki Adımlar

Dune: Prophecy tanıtım videosu sonrası yayın tarihi yaklaştıkça beklenti de artıyor. Dizinin ilk sezonunun başarısı, gelecekteki sezonlar ve Dune evrenine dair daha fazla içerik için belirleyici olacak. Tanıtım videosunun yayınlanması, bu epik hikayenin hayranları için büyük bir merak ve heyecan kaynağı oldu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.