Dizi Haberleri

The Boys 5. Sezon İçin Yenilendi

Prime Video, büyük beğeni toplayan dizisi The Boys için erken bir 5. sezon onayı verdi. Bu haber, dizinin 13 Haziran’daki dördüncü sezon prömiyerinden bir ay önce duyuruldu. Duyuru, Amazon’un Salı günkü açılış sunumunun bir parçası olarak yapıldı ve büyük bir ilgi topladı.

Eric Kripke’nin Açıklamaları

The Boys’un yaratıcısı ve dizi sorumlusu Eric Kripke, bu gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada diziyi ne kadar sevdiğini dile getirdi. Kripke, “The Boys sahip olabileceğim en iyi iş olabilir. Başka hangi dizi politika, kapitalizm, aile ve patlayan cinsel organlar hakkında yazmama izin verir ki, bu sırayla olmasa da,” dedi. Ayrıca, oyuncular ve ekip, Sony Pictures Television ve Amazon MGM Studios’a teşekkür ederek, bu hikayeyi bir sezon daha anlatma fırsatı buldukları için minnettar olduklarını belirtti. Kripke, “Tek sorunumuz, bu yıl herhangi bir çatışma ya da yanlış bilgilendirme olmayacağı için ne yazacağımızdan emin olamamamız,” diyerek esprili bir şekilde ekledi.

Amazon MGM Stüdyoları’nın Yorumu

Amazon MGM Stüdyoları televizyon müdürü Vernon Sanders, The Boys dizisinin her sezon kültürel dokuyu delip geçerek dünya çapında izleyicileri büyülediğini söyledi. Sanders, “The Boys, her sezon kültürel dokuyu delip geçerek dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizi büyülemeye devam eden arsız ve cesur bir dizi. Küresel bir franchise haline gelen bu diziyle gurur duyuyoruz ve Eric Kripke ile yaratıcı ekibin tüm sadık hayranları için anlatacak daha ilgi çekici hikayeleri olduğu için heyecanlıyız,” dedi.

4. Sezon ve Gelecek Planları

The Boys’un 4. sezonu, dünyayı “uçurumun kenarında” bulacak. Resmi sinopsise göre, “Victoria Neuman Oval Ofis’e her zamankinden daha yakın ve gücünü pekiştiren Homelander’ın kaslı parmağı altında” olacak. Ayrıca, “Sadece birkaç aylık ömrü kalan Butcher, Becca’nın oğlunu ve The Boys’un lideri olarak işini kaybetmiştir. Ekibin geri kalanı onun yalanlarından bıkmıştır. Riskler her zamankinden daha yüksekken, birlikte çalışmanın ve çok geç olmadan dünyayı kurtarmanın bir yolunu bulmak zorundalar,” deniyor.

Yeni Projeler ve Genişlemeler

The Boys serisi, İspanyolca dilinde, Mexico City’de geçecek yeni bir diziyle genişlemeye hazırlanıyor. Eğer bu proje kabul edilirse, Kasım 2023’te ilk sezonunu tamamlayan ve bu ay 2. sezon prodüksiyonuna başlaması planlanan süper kolej merkezli Gen V‘in ardından dizinin üçüncü yan ürünü olacak. Ayrıca, bir animasyon antoloji dizisi olan The Boys Presents: Diabolical, 2022’de yayınlanmıştı ve büyük ilgi görmüştü.

The Boys’un 5. sezon yenilemesi heyecan yarattı. Bu gelişmeler, dizinin popülaritesini ve kültürel etkisini daha da artıracak gibi görünüyor. The Boys, cesur ve sınırları zorlayan hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.