Dizi Haberleri

Amazon, Phoebe Waller-Bridge’in Tomb Raider Dizisine Onay Verdi

Amazon, Phoebe Waller-Bridge‘in başrolünde olduğu video oyunu uyarlaması Tomb Raider için bir dizi siparişi verdi. Bu heyecan verici haber, Amazon & MGM Studios Başkanı Jen Salke tarafından New York’taki Upfront etkinliğinde duyuruldu. Salke, projeyi “epik” ve “dünyayı dolaşan” bir dizi olarak tanımladı.

Phoebe Waller-Bridge’in Açıklamaları

Phoebe Waller-Bridge Tomb Raider

Phoebe Waller-Bridge, bu proje hakkında büyük bir heyecanla konuştu. “Ergenlik dönemimdeki halime bunun gerçekleştiğini söyleseydim sanırım patlardı. Tomb Raider hayatımın büyük bir parçası oldu ve onu böylesine tutkulu işbirlikçilerle televizyona taşıdığım için kendimi inanılmaz ayrıcalıklı hissediyorum. Lara Croft pek çok kişi için olduğu gibi benim için de çok şey ifade ediyor ve bu maceraya atılmak için sabırsızlanıyorum. Yarasalar ve diğerleri,” dedi.

Amazon’un Yeni Projeleri

Amazon, aynı etkinlikte, Nicolas Cage’in başrolünde olduğu Spider-Man live-action dizisine de sipariş verdiğini açıkladı. Bu duyuru, şirketin senaryosuz dizi ve yenilemeler de dahil olmak üzere genişleyen proje portföyünün bir parçası olarak öne çıktı.

Tomb Raider Dizisi Detayları

Tomb Raider Lara Croft

Fleabag’in yaratıcısı ve yıldızı olan Waller-Bridge, Tomb Raider dizisinin senaryosunu yazıyor, ancak henüz oyuncu kadrosu belirlenmedi. Tomb Raider dizisi, Amazon’un daha geniş bir evrenin parçası olarak düşündüğü projeler arasında yer alıyor. Deadline’a göre, bu evren film ve oyunları da içerecek şekilde genişletilecek.

🔸 Amazon’un Tomb Raider Dizisi Senaristini Buldu – FRPNET

Yapım ve Yürütücü Yapımcılar

Fikri mülkiyet haklarını alan dj2 Entertainment’tan Dmitri Johnson, serinin gelişimini denetleyecek ve yapımcılığını üstlenecek. Ayrıca, Waller-Bridge, Amazon Studios’un eski Komedi Başkanı Ryan Andolina ve İlk Bakış ve Genel Anlaşmalar Başkanı Amanda Greenblatt ile birlikte çalışıyor. Legendary, Netflix’te bir anime Tomb Raider dizisinin de arkasında olduğu gibi bu projede de hak sahibi olarak yer alıyor.

Dizinin yürütücü yapımcılığını Wells Street Productions aracılığıyla Phoebe Waller-Bridge ve Jenny Robbins, dj2 Entertainment aracılığıyla Dmitri M. Johnson ve Michael Scheel, ve Legendary Television ile Crystal Dynamics üstleniyor. Greenblatt ve Andolina, Star Party bayrağı altında danışman yapımcı olarak projede yer alacaklar. Dizinin yapımcılığını ise Crystal Dynamics ve Amazon MGM Studios üstleniyor.

Phoebe Waller-Bridge’in başrolünde yer alacağı Tomb Raider dizisi, Amazon Prime Video’nun yeni ve heyecan verici projeleri arasında yer alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.