Dizi Haberleri

3 Body Problem Dizisine Ek Bölümler Geliyor

Netflix, 3 Body Problem dizisine ek bölümler geleceğini duyurdu. Bu duyuru, dizinin yaratıcıları David Benioff, D.B. Weiss ve Alexander Woo‘nun hikayeyi epik bir sona ulaştıracaklarını belirttikleri açıklamalarıyla birlikte geldi.

Bu yeni ek bölümler, tam bir ikinci sezon siparişi yerine, hikayenin devamını getirecek özel bölümler olarak planlanıyor.

Yeni Bölümler ve Dizinin Geleceği

3 body problem ek bölümler
3 Body Problem. Sea Shimooka as Sophon in episode 103 of 3 Body Problem. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Netflix’in basın açıklamasına göre, dizinin yeni bölümlerinin ve sezonlarının tam sayısı daha sonra duyurulacak. Bu ek bölümler, dizinin ana hikayesini tamamlayacak şekilde tasarlandı. David Benioff, Nisan ayında Collider’a verdiği röportajda, tüm hikayeyi anlatmak için en az üç, belki de dört sezona ihtiyaç duyacaklarını belirtmişti. Bu nedenle, ek bölümlerle hikayenin kapsamlı bir şekilde anlatılmaya devam edeceği anlaşılıyor.

🔸 3 Cisim Problemi incelemesi – Bir Cisim Yaklaşıyor Efendim – FRPNET

Yaratıcı Ekip ve Yeni Projeler

Bu yenileme haberi, Benioff ve Weiss’ın 2019’da Netflix ile yaptıkları genel anlaşmayı uzattıkları sırada duyuruldu. İkili, şu anda ABD Başkanı James Garfield suikastını konu alan tarihi bir drama olan “Death by Lightning” üzerinde çalışıyor. 3 Body Problem (3 Cisim Problemi) dizisinin yaratıcı ekibi, Bernadette Caulfield, Rian Johnson, Ram Bergman, Nena Rodrigue, Qi Lin, Jilong Zhao, Xiaosong Gao, Lauren Ma, Brad Pitt, Jeremy Kleiner, Dede Gardner, Rosamund Pike ve Robie Uniacke gibi isimlerden oluşuyor.

3 body problem oyuncular
3 Body Problem. (L to R) Eiza González as Auggie Salazar, Jess Hong as Jin Cheng, Saamer Usmani as Raj Varma, Jovan Adepo as Saul Durand, Alex Sharp as Will Downing, John Bradley as Jack Rooney in episode 101 of 3 Body Problem. Cr. Ed Miller/Netflix © 2023

Dizinin yönetmenliğini ise Derek Tsang ve Andrew Stanton üstleniyor, Jeremy Podeswa ve Minkie Spiro ise diğer yönetmenler arasında yer alıyor.

🔸 Netflix 3 Cisim Problemi Ekibiyle Röportaj – FRPNET

Orijinal Roman ve Dizi Hakkında

Cixin Liu’nun romanlarından uyarlanan 3 Body Problem, 1960’ların Çin’inde genç bir kadının verdiği bir kararın uzayda ve zamanda yankılanarak günümüze kadar gelmesini konu alıyor. Bu hikaye, bir grup bilim insanının alışılmışın dışında bir dedektifle güçlerini birleştirerek insanlığa yönelik büyük bir tehditle yüzleşmesini anlatıyor.

Oyuncu kadrosunda Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong ve Jonathan Pryce gibi isimler bulunuyor.

3 body problem circles
3 Body Problem. Rosalind Chao as Ye Wenjie in episode 104 of 3 Body Problem. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Dizinin Başarısı ve Yeni Beklentiler

3 Body Problem dizisi, Mart ayında gösterime girdi ve Netflix’in Top 10 listesinde üç hafta boyunca 1 numarada yer aldı. Dizi, Rotten Tomatoes’da %79 puan alarak eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.

Dizinin yaratıcıları, “Bu hikayeyi destansı sonucuna kadar anlatacağımız için çok heyecanlıyız” dedi. “Cixin Liu’nun muhteşem üçlemesinin son sayfasını okuduğumuzdan beri, seyirciyi bizimle birlikte evrenin sonuna götürebileceğimizi umuyorduk. İşte başlıyoruz!”

Netflix’in ABD ve Kanada’daki senaryolu dizilerden sorumlu başkan yardımcısı Peter Friedlander ise, “Benioff, Weiss ve Woo’nun maharetli elleriyle hayat bulan olağanüstü 3 Body Problem, ‘Ölümün Sonu’ ile akıllara durgunluk veren yolculuğun geri kalanını ele alırken daha önce hiç görülmemiş yüksekliklere yükselecek” dedi.

3 Body Problem ek bölümler ne zaman izleyici ile buluşacak göreceğiz.

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.