AYBABTUSinema Haberleri

The Rise of Skywalker’dan Sonraki İlk Star Wars Filmi Game of Thrones Yapımcılarına Emanet

Game of Thrones‘un finaliyle yapımcıların Westeros‘tan gitme vakti geldi hem de çok çok uzak bir galaksiye…

MoffetNathanson Medya ve İletişim Zirvesi’nde konuşan Walt Disney Başkanı Bob Iger, The Rise of Skywalker‘dan sonraki ilk Star Wars filminin başında David Benioff ve D.B. Weiss‘ın olacağını açıkladı. Game of Thrones dizisinin Showrunner’ları olan ikilinin Star Wars filmi 2022‘de sinemalara gelecek. Yapımla ilgili fazla bilgi vermeyen Iger, “Game of Thrones‘la ünlenen David Benioff ve D. B. Weiss ile bir anlaşma yaptık. Çıkaracağımız bir sonraki film onların olacak” dedi.

Zirvede Star Wars dizi ve filmlerinin geleceğine de değinen Bob Iger, son üçleme ve iki spin-off filminden sonra bilinçli bir ara verdiklerini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir sonraki projeyi düşünürken biraz ara vermenin akıllıca olacağına karar verdik. Üç yıl sadece nefes almak ve dinlenmek için değil, bir sonraki filmin yayınlanması için de uygun bir süre.”

Benioff ve Weiss‘ın Star Wars filmi, 2022‘de gösterime girecek, 2026‘ya kadar her iki yılda bir yeni Star Wars filmi yayınlanacak. Disney iki yılın arasını 2027‘ye kadar James Cameron‘ın Avatar devam filmleriyle dolduracak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.