Sinema Haberleri

Knives Out 3 Filminin Adı Wake Up Dead Man Olarak Açıklandı

Benoit Blanc, Rian Johnson‘ın Wake Up Dead Man adlı üçüncü Knives Out filminde başka bir gizemi çözmek için geri dönüyor. Johnson, filmin adını ve 2025 vizyon sosyal medya platformu X’te yayınladığı bir teaser ile duyurdu.

Wake Up Dead Man Knives Out 3 logo

Knives Out 3: Wake Up Dead Man

Johnson, 45 saniyelik teaser videosunda, “Başlangıçta bıçaklar ortaya çıktı. Sonra, işte, cam kırıldı. Ama şimdiye kadarki en tehlikeli vakam ortaya çıkmak üzere” diyerek, serinin ilk iki filmi olan 2019 yapımı “Knives Out” ve 2022 yapımı “Glass Onion” filmlerine atıfta bulundu. Tanıtım videosunda Daniel Craig’in canlandırdığı ünlü dedektif Benoit Blanc, yeni bir gizemi çözmeye hazırlanıyor.

Tanıtım videosunu Twitter’da izleyin

Netflix ve Lionsgate Arasındaki Anlaşma

“Wake Up Dead Man”, Johnson’ın yayıncı kuruluşla yaptığı 450 milyon dolar değerindeki iki filmlik anlaşmanın bir parçası olarak Netflix tarafından dağıtılacak. İlk film olan “Knives Out“, Lionsgate tarafından dağıtılmış ve küresel gişede 312 milyon dolar hasılat elde etmişti. Ancak Netflix, “Glass Onion”ı yalnızca sınırlı bir sinema gösterimiyle yayınlamış ve film, yayın akışına başlamadan önce yalnızca 13 milyon dolar toplamıştı.

🔸 En iyi Dedektif Filmleri – FRPNET

Tanıtım ve Sosyal Medya Paylaşımları

Daniel Craig Benoit Blanc

Johnson, Cuma sabahı erken saatlerde bir Pokémon yumurtasının fotoğrafını paylaşarak bir şeylerin yumurtadan çıkmak üzere olduğunun sinyalini vererek interneti çılgına çevirdi. Yaklaşık 10 dakika sonra ise şunları yazdı: “Polisiyelerle ilgili her şeyi seviyorum ama en çok sevdiğim şeylerden biri bu türün ne kadar şekillendirilebilir olduğu. Carr’dan Christie’ye uzanan geniş bir ton yelpazesi var ve bu yelpazeyi keşfetmek Benoit Blanc filmleri yapmanın en heyecan verici yanlarından biri. Üçüncüsünün prodüksiyonuna başlamak üzereyiz ve nereye gittiğine dair küçük bir ipucu veren başlığı paylaştığım için çok ama çok heyecanlıyım.”

Rian Johnson’ın Diğer Projeleri

Rian Johnson’ın elleri dolu. “Looper” ve “Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi” filmlerinin arkasındaki yazar-yönetmen, aynı zamanda başrolünde Natasha Lyonne’un oynadığı Peacock gizem dizisi “Poker Face“in 2. sezonu üzerinde çalışıyor. Yapımcı ortağı Ram Bergman ile kısa süre önce Warner Bros. ile iki filmlik bir anlaşma imzalayan Johnson, iki filmin daha yönetmenliğini üstlenecek.

Yeni Filmden Beklentiler

Wake Up Dead Man ile Benoit Blanc karakterinin yeni macerası, gizem ve gerilim dolu sahneleriyle izleyicileri tekrar sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor. Rian Johnson’ın yaratıcı zekası ve Daniel Craig‘in etkileyici performansı, serinin üçüncü filmini merakla beklenen yapımlar arasına sokuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.