Sinema Haberleri

Resident Evil Filminin İsmi Açıklandı

Capcom‘un video oyun serisinden uyarlanan Resident Evil filminin adı belli oldu.

Online SXSW etkinliğinde röportaj veren yönetmen Johannes Roberts, yapımın isminin Resident Evil: Welcome to Raccoon City olduğunu açıkladı. Oyun serisinin ilk ikisinin uyarlanacağı film 1998 yılında geçecek.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City‘nin, Milla Jovovich‘in başrolde olduğu önceki yapımla bağlantısı olmayacağını söyleyen yönetmen Johannes Roberts, “Açıkçası, filmin diğer Resident Evil ile hiçbir ilgisi yok. Video oyunu serisinin ve korku dünyasının köklerine dayanan tamamen ayrı bir başlangıç ​​hikayesi… Yeniden yapım çekmiyoruz. Tamamen farklı bir yöne gidiyoruz. Yeni bir hikayenin dizginlerinin verilmesi gerçek bir zevkti. Umarım gerçekten de kendine özgü bir şeydir.” dedi.

İlgili Makaleler

Resident Evil Filminde Tanıdık Yüzler

47 Meters Down filmiyle bilinen Roberts, yapımda tanıdık yüzler göreceğimizi de doğruladı. Kadroda; Kaya Scodelario (Claire Redfield), Robbie Amell (Chris Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin) ve Donal Logue (Şef Irons) yer alıyor.

Resident Evil oyunlarından nasıl ilham aldığına da değinen yönetmen, “Oyunlar hakkında sevdiğim şey cehennem kadar korkutucu olmalarıydı ve bu çok istediğim birşeydi. O atmosfer, o yağmur, sürekli karanlık olması, ürkütücülüğü. Raccoon City, bir tür çürümüş karakter gibi ve oyunlardan filme koymak istediğim atmosferdi.” diye konuştu.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City‘nin gösterim tarihi 9 Eylül 2021 olarak duyurulmuştu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.