Sinema Haberleri

Anne Hathaway, Catwoman Olmadan Önce Başka Bir Femme Fatale Rolü İçin Düşünülmüş

Bazı hikâyelerin su yüzüne geç çıkması ilginç durumların yaşanmasına neden olabiliyor. Christopher Nolan‘ın efsanevi Dark Knight Üçlemesi‘nin son halkasında Catwoman’ı canlandıran Anne Hathaway, daha öncesinde Marvel için Black Cat rolüne uygun görülmüş.

Oscar Ödüllü Anne Hathaway, katıldığı bir Podcast programında yıllar yıllar öncesinde Felicia Hardy, nam-ı diğer Black Cat rolü için düşünüldüğünü söyledi. Ünlü oyuncu bir süre önce Happy Sad Confused programına katıldı ve kariyerine yönelik önemli sorulara cevap verdi. Bunlardan biri de elbette Batman Üçlemesi’nin son filmi The Dark Knight Rises filmindeki Catwoman rolüyle ilgiliydi.

Hathaway, programın ilerleyen kısmında Sam Raimi‘nin yönetmenliğini yapacağı ve iptal edilen Spider-Man 4 filminde Felicia Hardy rolüne bir adım uzakta olduğunu yumurtladı. Sony Pictures, bu filme ışık yakabilseydi, gerçekten de efsanevi bir kadro ve muhteşem Spider-Man düşmanlarıyla dolu bir film izleyebilecektik.

İptal edilen dördüncü Spider-Man filmi için John Malkovich, Angelina Jolie, Dylan Baker gibi isimler düşünülüyordu. Sam Raimi’nin kadim dostu Bruce Campbell‘ın, Mysterio rolüne üstleneceği film, ön prodüksiyon aşamasında iptal edilmişti. Ancak bu filmle alakalı zaman zaman böyle ilginç haberler ortaya çıkıyor.

Anne Hathaway, Black Cat rolüyle alakalı, şu noktalara değindi:

Kostümü tam olarak giymedim ve seçmeler için rol yapmadım fakat rolü kapmıştım. En azından öyle hatırlıyorum. Eğer anlatılmaya karar verilirse, yapımcıların daha iyi anlatacağından eminim. Örümcek Adam Evren, gerçekten muazzam ve heyecan verici bir biçimde büyümeye devam etti. Kendisini her seferinde yeniden keşfediyor.

Sam Raimi’nin Spider-Man 4 Filmi Gerçekleşseydi Nasıl Olurdu?

Yıllar içerisinde çıkan bilgilere göre Spider-Man 4, biraz yaşlanmış bir Peter Parker resmedecekti. MJ’in “hayatta olmadığı” (Boşanma, belki de ölüm?) bir Spidey, artık kaybedecek bir şeyi olmadan New York’un kötülerine karşı keyifle mücadele verecekti. Bu film için John Malkovich, The Vulture rolüyle ana kötü olarak karşımıza çıkacaktı. Ayrıca Angelina Jolie‘nin de onun kızı olan ve sonrasında bir başka süper kötü olan Vulturess rolüyle karşımıza çıkacağı biliniyor.

Buna ek olarak tek parçadan oluşan dev taytlı Rhino, Stilt Man, Prowler gibi düşmanlar da film boyunca Spider-Man’in uğraşacağı kötüler olacaktı. Birkaç yıl önce iptal edilen Spider-Man 4 filmi için birçok bilgi sızdırılmıştı. En ilgi çekeni ise Jeffrey Henderson tarafından hazırlanan tasarım çizimleriydi. Onları da haberimizin sonuna bırakalım da, nelerden mahrum kaldığımızı bir kez daha görelim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.