Sinema Haberleri

The Batman Part II 2026’ya Ertelendi!

DC hayranları için üzücü haber geldi; The Batman’in devam filmi The Batman Part II, 2026’ya ertelendi. Başlangıçta Ekim 2025’te vizyona girmesi planlanan film, 2 Ekim 2026’da vizyona girecek.

Gecikmenin Sebebi Ne?

Warner Bros. gecikmenin sebebini resmi olarak açıklamadı. Ancak, filmin vizyon tarihi değişikliğinin, aralarında Paul Thomas Anderson’ın 08 Ağustos 2025’te vizyona girecek yeni filmi ve The Bride’ın da bulunduğu diğer bazı tarihlerle birlikte açıklanması, programlama ve pazarlama stratejileri ile ilgili olabileceğini düşündürüyor.

The Batman Part II Hakkında Bildiklerimiz

James Gunn ve Peter Safran‘ın DCU’su ile birlikte duyurulan The Batman Part II hakkında pek fazla bilgi yok. Filmin, Matt Reeves’in “suç destanının” bir parçası olacağını ve Penguen televizyon dizisini de içereceğini biliyoruz.

Başrolde Robert Pattinson‘ın yer aldığı film, ilk filmden yaklaşık beş yıl sonra vizyona girecek. Gunn, The Batman’in DCU’dan ayrı bir evrende geçeceğini ve Reeves’in tercihinin bu olduğunu söyledi.

Gunn ve Safran’ın Kendi Batman Planları

Gunn ve Safran, DCU için 2026 veya 2027’de vizyona girmesi beklenen The Brave and the Bold adlı kendi Batman filmlerini planlıyorlar. Bu filmin, Pattinson’ın Batman’inden ayrı bir evrende geçeceği tahmin ediliyor.

Superman: Legacy Hâlâ 2025’te Vizyona Girecek

DCU’daki diğer filmlerden biri olan Superman: Legacy, Temmuz 2025’te vizyona girmesi bekleniyor. James Gunn‘ın yazıp yöneteceği film, Henry Cavill’in yerine yeni bir aktörün başrolünde yer alacağı ilk Superman filmi olacak.

The Batman Part II’nin Ertelenmesi Ne Anlama Geliyor?

The Batman Part II’nin ertelenmesi, DC hayranları için hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak, filmin 2026’da vizyona girdiğinde, cesur atmosferi James Gunn’ın DCU’su ile ilginç bir kontrast oluşturacaktır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.