Dizi Haberleri

The Penguin’e Ait İlk Resmi Fragman Yayınlandı!

Collin Farrell’ın başrolünde olduğu The Penguin, hala yapım aşamasında olduğu için çok fazla bir bilgi paylaşılmadı. Ancak ilk resim ve fragmanı tanıtımda yayınlandı.

Colin Farrell‘ın Penguin’i canlandırdığı sekiz bölümlük dizi olan “THE PENGUIN” in ilk görüntüleri yayınlandı. Görüntüler ilk kez, Warner Bros. stüdyolarındaki Warner Bros. Discovery tarafından düzenlenen Max yayın hizmetinin tanıtımında paylaşıldı.

DC Studios draması, Batman hikayesinin devamı niteliğinde ve Farrell’ın The Batman filmindeki karakterine odaklanıyor.

The Penguin, DC Comics evreninde yer alan bir süper kötü karakterdir. Gerçek adı Oswald Chesterfield Cobblepot olan karakter, ilk kez 1941 yılında Detective Comics #58 adlı çizgi romanda görüldü ve Batman’in düşmanları arasında yer aldı.

Hepimizin bildiği gibi The Penguin, genellikle kısa boylu, şişman, takım elbiseli ve şapkalı bir karakter olarak tasvir ediliyor. Kendisi bir suç patronu ve organize suç örgütü lideridir. Silahlar ve patlayıcılarla dolu cephaneliği ve yarasa mermileri kullanan The Penguin, düşmanlarına karşı acımasız ve hırslı bir şekilde hareket eder.

Penguin, Batman çizgi romanlarında, animasyon filmlerinde ve televizyon dizilerinde sık sık yer almıştır. Ayrıca, Tim Burton‘ın yönettiği 1992 yapımı Batman Returns filminde Danny DeVito tarafından canlandırılmıştır. Colin Farrell’ın Penguen olarak rol alacağı “The Batman” filminin ve “THE PENGUIN” dizisinin ise karakterin hikayesine farklı bir bakış açısı getireceği düşünülüyor.

The Penguin Cast

THE PENGUIN dizisi, DC Comics karakterlerine dayanan bir yapım olup yürütücü yapımcılığını Matt Reeves, Dylan Clark ve Colin Farrell üstleniyor. Senaryo sorumlusu Lauren LeFranc ve ilk üç bölüm yönetmeni Craig Zobel ve Bill Carraro da yapım ekibinde yer alıyor. Bob Kane ve Bill Finger tarafından yaratılan karakterlere dayanan dizi, Reeves’in 6th & Idaho Productions ve Dylan Clark Productions ile birlikte, Reeves’in Warner Bros. Television ile olan genel anlaşması kapsamında üretiliyor. Yapım ekibinde ayrıca 6th & Idaho’dan Daniel Pipski sorumlu yapımcı olarak görev yapıyor ve Rafi Crohn da yardımcı yapımcı olarak yer alıyor.

HBO Max tarafından yayınlanan resmi fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.