Sinema Haberleri

Atatürk Filmi Tüm Dünyada

Disney+‘ın yayınlamama kararı aldığı Atatürk filmi için Netflix ve Amazon Prime Video cephesinden hamle geldiği söyleniyor.

Geçen aylarda Disney+ tarafından alınan kararla birlikte Atatürk dizisinin ilk önce yayınlanmayacağı söylenmişti. Gelen tepkilerden sonra dizinin önce FOX TV‘de yayınlanacağı ardından ise sinema salonlarında gösterime gireceği belirtildi.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Gazeteci Fatih Altaylı‘ya göre film, Netflix ve Amazon Prime Video platformlarında yayınlacak. Bu da filmin sadece Türkiye‘de değil tüm dünyada izlenebileceği anlamına geliyor. Ayrıca film Orta Avrupa dahil Avrupa’nın tamamında, Doğu Asya’da pek çok ülkede sinemalarda gösterime girecek.

Altaylı‘nın açıklaması ise şu şekilde:

Atatürk filmi sadece Türkiye’de değil, Orta Avrupa dahil Avrupa’nın tamamında, Doğu Asya’da pek çok ülkede sinemalarda gösterime giriyor. Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya’da gösterim için ise görüşmeler sürüyor. Ve Disney Plus’ın yayınlamama kararı aldığı diziyi Amazon ve Netflix platformları dünya çapında tüm abonelerine gösterecek. Yani anlayacağınız Atatürk gibi, Atatürk filmi de her türlü zorluğu aşmayı başarıyor ve aldığı darbelerden güçlenerek çıkarak tüm dünya sinemalarında halkın önüne çıkmaya ve iki platformda birden gösterime girmeye hazırlanıyor.”

Disney+ cephesinde gerçekleşen olayların ardından bu bizler için oldukça güzel bir haber. Atatürk hakkında yapılan bu yapımın herkes tarafından izlenebilir olması çok daha iyi olacaktır. Netflix ve Amazon Prime Video’nun bu konuda etkili bir adım attığına inanıyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.