Sinema Haberleri

Justice League Dark Şekillenmeye Başladı!

justice-league-dark-banner

Arap saçına dönen yapım sürecine rağmen halen iptal edilmeyen Justice League Dark hakkında yeni ve ilgi çekici haberler ortaya çıktı.

Justice League Dark hakkındaki ilk haberler 2012 yılına kadar dayanıyor. Bu dönemde Warner Bros. henüz tam anlamıyla süper kahraman filmlerine ciddi olarak el atmamıştı. Bir tarafta Nolan’ın efsanevi Batman üçlemesi olmasına karşın diğer DC temelli çizgi roman karakterlerine ilişkin pek fazla çalışma göremiyorduk.

Filmin çekilip çekilmeyeceğine dair en kesin bilgiler geçtiğimiz sene bu zamanlarda ortaya çıkmıştı. Sitemizde de yer verdiğimiz haberde, filmin öncelikli olarak animasyon olarak başlayacağı duruma göre de beyaz perdeye yansıtılacağı söyleniyordu. Şimdilerde ise iş ciddiye binmiş durumda.

Bilmeyenler için hızlıca bilgilendirmekte fayda var. Justice League Dark, DC evreninin daha karamsar, gizemli ve bir o kadar mistik karakterlerini odak noktasına alıyor. Constantine’in başı çektiği grupta, Swap Thing, Deadman ve Etrigan gibi DC’nin sevilen karakterleri var. Bu ekip bir nevi asıl Justice League ekibinin daha gotik yansıması olarak betimlenebilir.

doug-liman-yonetmen-gorsel

Daha ortada Man of Steel filmi yokken Guillermo del Toro, Justice League Dark için bir senaryo taslağı hazırlamış ama yoğun programı yüzünden yapım sürecinden uzaklaşmıştı. Son çıkan haberlere göre Edge of Tomorrow ve Bourne Identity gibi yapımların arkasındaki isim Doug Liman, filmin yönetmen koltuğuna oturacak. Guillermo del Toro ise yapımcı olarak bu ilgi çekici filme destek olacak.

NBC’nin tek sezon süren ve iptal edilen dizisi Constantine’deki başarılı performansının ardından Matt Ryan’ı bir kez daha bu rolde görmek için can atıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Matt Ryan ve Constatine dizisinin geleceği hakkında bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Belki de Matt Ryan, yeniden bu dizilerde boy gösterecek ve Justice League Dark için sağlam bir zemin oluşturacak.

constantine-dizi

Öte yandan Warner Bros. Justice League Dark animasyonun önümüzdeki yıl yayınlanacağını duyurdu. Matt Ryan da sesiyle Constantine’e bir kez daha hayat verecek.

Henüz animasyonun ve olası filmin çıkış tarihi hakkında bir açıklama yok. Ama bu kuvvetli söylentiler bile bizi baya bir heyecanlandırdı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.