Oyun Haberleri

Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2’nin Dördüncü Oynanabilir Klanı Açıklandı!

Paradox Interactive, her Çarşamba Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2’den yeni haberler paylaşarak heyecanımızı ayakta tutmaya devam ediyor. Bu Çarşamba da, son dört haftadır olduğu gibi, haftalık Twitch yayınlarında, Bloodlines 2’de oynanabilir olan klanlardan birini açıkladılar. Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2’nin dördüncü oynanabilir klanı Ventrue!

Antik zamanların Tiranlarından günümüzün CEOlarına, güç basamaklarının tepesinde yerini almak için ellerini kirletmekten asla çekinmeyen, Kralların Klanı Ventrue’nun oyundaki güçleri şu şekilde olacak:

Dominate

  • Mesmerize: Bir NPC’yi, kısa süreli bir transa sokabileceksiniz. Etkiniz altındaki kişi etrafındaki dünyadan kopacak; sesleri, kendisine dokunulmasını ve hatta acıyı bile yok sayacak. Mesmerize, ikinci seviyede güçlendirilebilecek.
  • Command: İkinci Dominate gücü ile Mesmerize sayesinde etkiniz altına aldığınız NPC üzerindeki gücünüzü yoğunlaştırabileceksiniz. Hareket etmeleri, önünüzdeki engelleri kaldırmaları ve hatta başkalarına saldırmalarını emredebileceksiniz. Dördüncü ve beşinci seviyeler ile Command güçlendirilebilecek.

Fortitude

  • Absorb: İlk aktif Fortitude gücü ile görüş hizanızdan gelen tüm saldırıları savuşturabileceğiniz, kısa süreli bir savunma pozisyonuna geçeceksiniz. Gelen her saldırı karşılığında da süre boyunca aldığınız hasarı iyileştiebileceksiniz. İkinci seviye, Absord gücünün etkilerini arttıracak.
  • Personal Armor: İkinci aktif Fortitude basamağı ile cildiniz deyim yerindeyse taş kesilecek. Dördüncü ve beşinci seviye güçlendirmeleri ile Personal Barrier, neredeyse tüm saldırı tiplerini, Fortitude konusunda uzmanlaşmış bir vampir için anlamsız kılacak. Ayrıca Personal Barrier aktifken size saldıranlar geri tepme etkisiyle savrulacaklar.
YouTube player

Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2’nin, 2020’nin ilk çeyreğinde oyuncular ile buluşması bekleniyor. Ön siparişteki oyunu Steam, GOG ve kendi resmi sitesi üzerinden edinebilir; ayrıca site üzerinden, duyurulmuş klanlara dair detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.