AYBABTUDizi Haberleri

Netflix’in The Elder Scrolls Dizisi Geliştireceği İddia Edildi

Daniel Richtman, Bethesda tarafından geliştirilen The Elder Scrolls oyun serisinin Netflix tarafından dizi olarak uyarlanacağını iddia etti.

The Elder Scrolls: Arena ile 1994 yılında oyun dünyasına adım atan seri Morrowind, Oblivion ve Skyrim gibi çeşitlemeleri ile tarihin en sevilen oyunları arasında yer alıyor. Hayranlarının sabırsızlıkla yeni oyununu beklediği The Elder Scrolls belki de bu kez ekranlarımıza gelecek.

Film ve televizyon dünyasından Daniel Richtman, Netflix‘in The Elder Scrolls dizisi geliştirmek istediğini söyledi. Richtman‘a göre; yayın platformu, The Elder Scrolls serisinin The Witcher kadar iddialı olmasını planlıyor. Dizi, izleyicileri de oyun severlerin aşina olduğu Tamriel diyarına götürecek. Ancak ne Bethesda‘dan ne de Netflix‘ten konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Bethesda‘nın Fallout oyununun Lisa Joy ve Jonathan Nolan yapımcılığında Amazon için dizi olarak geliştirileceğini daha önce duyurmuştuk. Öte yandan video oyunlarından uyarlamalarda artık tecrübe edinen Netflix‘in planları arasında Assassins’s Creed, Beyond Good and Evil, Cuphead, Cyberpunk 2077, Splinter Cell ve Resident Evil‘ın hem animasyon hem de canlı-aksiyon dizileri var.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.