Dizi Haberleri

Jon Snow Odaklı Game of Thrones Spinoff’u Henüz Onay Almadı

HBO’nun popüler dizisi Game of Thrones‘a dayalı, özellikle Jon Snow‘un odak noktasında olacağı iddia edilen spinoff hâlâ resmi onayı almış değil. Casey Bloys, HBO CEO’su, TVLine’a verdiği röportajda, Game of Thrones evrenine ait bir dizi için birçok farklı senaryo ve fikir üzerinde çalışıldığını açıkladı. Ancak şu anda sadece Tales of Dunk and Egg‘in yeşil ışık aldığını belirtti.

Jon Snow
Jon Snow

Henüz Yeşil Işık Almayan Diziler

Bloys, Game of Thrones evreninden ilham alan bir dizi projesi olan Tales of Dunk and Egg‘in haricinde, diğer planlanan dizilerin henüz resmi onay almadığını vurguladı. Şu an için devam eden tek dizi olarak House of the Dragon gösteriliyor.

Geçmişte Görülen Potansiyel Diziler

Daha önce Jon Snow’un hikayesine odaklanacak bir spinoff’un söylentileri ortaya çıkmıştı. Bunun yanı sıra, Aegon I Targaryen‘in hayatını konu alan bir dizi ve Tales of Dunk and Egg hikayesine dayanan bir öncül dizi de üzerinde çalışılan projeler arasında yer alıyor.

Bloys, Game of Thrones evreninde yeni projeler üzerinde çalışıldığını belirtirken, kesin olarak hangi projelerin yeşil ışık alacağı henüz netlik kazanmış değil. Bu süreçte farklı senaryoların ve fikirlerin değerlendirildiği belirtiliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.