Dizi Haberleri

The Rings of Power İkinci Sezon Tanıtım Fragmanı ve Görselleri Paylaşıldı

Amazon Prime Video’nun The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisi ikinci sezon ile geri dönüyor. 29 Ağustos 2024‘te Prime Video’da gösterime girecek olan yeni sezon, izleyicileri Orta Dünya’nın karanlık çağına götürecek.

Sauron’un Karanlık Yükselişi

Yeni sezonda, J.R.R. Tolkien’in efsanevi kötü karakteri Sauron’un Orta Dünya’nın İkinci Çağı’nı karanlığa sürüklemesini izleyeceğiz. Amazon’un bu sabah New York City’de gerçekleştirdiği ön tanıtım etkinliğinde, The Rings of Power ikinci sezon ilk görselleri ve tanıtım fragmanı paylaşıldı. Prime Video’nun popüler dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, ilk sezonunda dünya çapında büyük bir başarı elde etmiş ve 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenmişti.

YouTube player
Fragmanı Twitter üzerinden de izleyebilirsiniz

İkinci Sezonun Çıkış Tarihi ve Yayın Detayları

Prime Video, ikinci sezonun dünya çapında 29 Ağustos 2024 Perşembe günü 240’tan fazla ülke ve bölgede birden fazla dilde yayınlanacağını duyurdu. İzleyiciler, Sauron’un yeni bir formda geri dönüşünü ve Orta Dünya sakinlerini kandırma planlarını görecekler.

Fragman ve Görseller

İlk tanıtım fragmanı, izleyicileri J.R.R. Tolkien’in İkinci Çağı’na doğru aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Sauron’un artan şeytani varlığı, intikam peşindeki arayışına devam ediyor. Fragman, serinin sinematik ihtişamını sergiliyor ve Galadriel, Elrond, Prens Durin IV, Arondir ve Celebrimbor gibi hayranların en sevdiği karakterlerin geri dönüşünü müjdeliyor. Ayrıca, daha fazla yüzüğün oluşumu da görselde ortaya konuyor.

The Rings of Power ikinci sezon poster

İkinci Sezonda Sauron’un Geri Dönüşü

Güç Yüzükleri’nin (The Rings of Power) ikinci sezonunda, Galadriel tarafından dışlanan ve ordusu ya da müttefiki olmayan Sauron’un, gücünü yeniden inşa etmek için kendi kurnazlığına güvenmesi gerekiyor. Yeni sezon, birinci sezonun destansı hikayesi ve tutkusunu temel alarak, en sevilen ve savunmasız karakterleri bile yükselişe geçen bir karanlık dalgasına sürüklüyor. Elfler, cüceler, orklar ve insanlar, büyücüler ve Harfoot’lar… Dostluklar sınanıyor ve krallıklar zedeleniyor. İyiliğin güçleri, kendileri için en önemli olan şeye, yani birbirlerine tutunmak için mücadele ediyor.

Yapım Ekibi ve Detaylar

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) ikinci sezonunun yapımcılığını dizi yapımcıları ve idari yapımcılar J.D. Payne ve Patrick McKay üstleniyor. Bu ikiliye, Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill ve Gennifer Hutchison gibi idari yapımcılar eşlik ediyor. Ayrıca, ortak yapımcı ve yönetmen Charlotte Brändström, yapımcılar Kate Hazell ve Helen Shang, ve ortak yapımcılar Clare Buxton, Andrew Lee, Glenise Mullins ve Matthew Penry-Davey de projede yer alıyor. İkinci sezonun diğer yönetmenleri arasında Sanaa Hamri ve Louise Hooper bulunuyor.

🔸 Güç Yüzükleri Kimlere Verildi? – FRPNET

Dizinin Başarısı ve Geleceği

Güç Yüzükleri’nin (The Rings of Power) ilk sezonu, dünya çapında 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenmiş ve 32 milyar dakikadan fazla izlenme süresi ile büyük bir başarı elde etmiştir. İlk gününde dünya çapında 25 milyondan fazla izleyiciye ulaşan dizi, Prime Video tarihindeki en büyük prömiyeri gerçekleştirmiştir. Dizinin sezon finali, sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve Twitter’da 27 ülkede toplam 426 saatten fazla trend olmuştur.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) ikinci sezonu, izleyicilere yine epik bir macera sunmaya hazırlanıyor. Sauron’un karanlık planlarının yanı sıra, karakterlerin zorlu mücadeleleri ve dostluklarının sınanacağı bir sezon olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.