Dizi Haberleri

HBO, Yeni Game of Thrones Öncül Dizisini Resmen Duyurdu: The Hedge Knight

Game of Thrones öncül dizisi A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, HBO’da başlıyor. HBO yeni dizinin duyurusunu resmen yaptı!

House of the Dragon’un HBO’nun bugüne kadar ürettiği en büyük dizilerden biri haline gelmesinin üzerinden bir yıldan az bir süre geçtikten sonra, stüdyo bugün Game of Thrones serisini yakın gelecekte genişletmeye devam edeceklerini duyurdu.

YouTube player

HBO Max‘in Max olarak yeniden markalaşmasını tanıtmak amacıyla bugün düzenlenen etkinlikte Warner Bros., Westeros’ta geçen A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight (Yedi Krallığın Şövalyesi: Gezgin Şövalyesi) başlıklı yeni bir öncül bir dizi geliştirilmeye başlandığını duyurdu. George R.R. Martin‘in kitaplarına dayanan evrende geçen projelerden herhangi birini sevdiyseniz, bu yeni hikayeyle çok mutlu olacaksınız. George R.R. Martin dizide yazar/yürütücü yapımcı, Ira Parker yazar/yürütücü yapımcı, Ryan Condal ve Vince Gerardis ise yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

Yeni dizi, ünlü yazarın Sör Uzun Duncan ve genç Aegon V Targaryen‘ın hikayesini anlatan Tales of Dunk and Egg hikayesine dayanacak. Ana dizideki olaylardan yaklaşık bir asır öncesini anlatacak dizi, Targaryenler’ın Demir Taht’a güvenle oturduğu ve Yedi Krallık’ın ejderhaların gücünden korktuğu dönemi keşfetmeye devam edecek. İkilinin topraklarda dolaşırken maceralarında neler bulacaklarına dair daha fazla ayrıntı açıklanmadı.

Dunk and Egg

House of the Dragon‘ın yakaladığı başarı belli ki beraberinde başka yapımları da getirecekti. House of the Dragon dizisi kanala son yıllardaki en iyi izlenme oranlarından bazılarını kazandırdı.

Westeros’ta geçen bu yeni projelerin çoğu Game of Thrones ana hikayesiyle alakasız gibi görünse de çok tanıdık bir yüzün yer alacağı özel bir dizi üzerinde de çalışılıyor. HBO şu anda Jon Snow (Kit Harington) ve onun Game of Thrones’un tartışmalı finalinden sonraki hayatına odaklanan bir spin-off geliştiriyor. Kraliçe Daenerys Targaryen’ı (Emilia Clarke) öldürmek zorunda kalan Snow, aşık olduğu kişinin hayatına son vermenin suçluluğunu taşırken arkadaşlarından ve ailesinden uzakta sürgünde yaşamak zorunda kalıyor. Bu dizilerden hangisinin çekimlerine önce başlanacağı henüz belli değil.

House of the Dragon’un ikinci sezonunun ileri bir tarihte HBO’da yayınlanmasını bekleniyor ve dizinin çekimleri de resmen yeni başladı.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight’ın resmi tanıtımı şu şekilde;

Game of Thrones’ta yaşanan olaylardan bir asır önce, Westeros’ta iki beklenmedik kahraman dolaşıyordu… genç, toy ama cesur bir şövalye olan Sör Uzun Duncan ve onun ufak tefek yaveri Egg. Targaryen soyunun hâlâ Demir Taht’ı elinde tuttuğu ve son ejderhanın hatırasının henüz hafızalardan silinmediği bir çağda geçen bu hikayede, bu imkansız ve eşsiz dostları büyük kaderler, güçlü düşmanlar ve tehlikeli maceralar bekliyor.

Biz de bu fantastik macerayı heyecanla bekliyoruz.

Kaynak: Collider

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.