Dizi Haberleri

Invincible 2. Sezonuna 2023’ün İkinci Yarısında Kavuşuyor

Invincible 2. sezonuna 2023’ün ikinci yarısında kavuşacak. Tam bir tarih vermediler. Ancak ikinci sezonun stilini yansıtan ve senaryosundan bir sayfa gösteren kısa bir tanıtım videosu yayınladılar.

Robert Kirkman‘ın çizgi roman serisinden uyarlanan Invincible, 2. sezon bölümlerine nihayet bu yıl kavuşacak. Üçüncü sezonu için de resmi onayını alan dizinin üçüncü sezon bölümleri de ikinciden kısa süre sonra yayınlanacak. Yani bir daha bu kadar uzun süre beklememiz gerekmeyecek.

Hayranların uzun zamandır sabırsızlanıyor olması Invincible’ın sosyal medya hesabının sık sık gündemi oluyordu. Bazen paylaşımlarına “bu paylaşımı 2. sezonun tarihi hakkında gelecek tüm soruları göğüslemeyi göze alarak yaptığımız doğrudur” gibi yorumlar ekliyorlardı. Nihayet bu tarihle ilgili kabaca bir açıklama yaptılar. Açıklamayı kısa bir klip paylaşarak yaptılar ve bu klipte hayranları temsilen Allen the Alien, Mark’ı ne zaman Invincible’ı göreceklerini sorarak sıkıştırıyor.

Aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Mark dördüncü duvarı kırarak bir animasyon serisi hazırlamanın aşama ve zorluklarından bahsediyor. Binlerce karelik iş yaptıklarını da vurguluyor. Ancak bu vurguları sırasında bir sahnede senaryodan bir sayfayı da görme şansı buluyoruz. Bu sayfaya göre Omni-Man’in kıyımından kurtulamamış The Immortal, ikinci sezonda Invincible ile karşı karşıya geliyor. Tabii bu sayfanın çizgi romana bir gönderme olarak yerleştirilmesi de muhtemel. Yani animasyon serisinde bu hikaye parçasını görmeyebiliriz.

Invincible’ı, yani Mark’ı seslendiren Steven Yeun ikinci sezon hakkında şunları söylemişti:

Kirkman bu konuda müthiş heyecanlı. İkinci sezonun ilkinden de iyi olacağını düşünüyor. Ki benim de bundan şüphem yok. Eğer kaynak materyale giderseniz Invincible inanılmaz bir çizgi roman. Oradaki hikayelerden ne kadar büyük bir kısmının henüz anlatılmadığını düşünüyorum. Çılgınca olacak. Gerçekten heyecanlıyım.

Steven Yeun

Zaten seslendirmelerin tamamlandığını size eylül ayında haber vermiştik. O zamandan beri de resmi sosyal medya hesabı dizinin ikinci sezonu hakkında bir duyuru yapacaklarının duyurusunu yapıyordu.

Invincible 2. sezon için net bir tarih gelmedi. Yalnızca 2023’ün ikinci yarısını işaret ettiler. Ve parantez içinde “(aşağı yukarı)” diye de eklediler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.