Oyun Haberleri

Kara Göründü! Seablip 17 Mayıs’ta Erken Erişime Açılıyor

Şu ada benim, bu kara senin diyerek gezeceğimiz piksel grafikli korsanlık oyunu Seablip yarın erken erişime açılıyor. Oyun bize korsanlık deneyimini, ağaç kesip odun toplamaktan başlayarak sunacak.

Seablip tek bir kişinin elinden çıkan bir oyun. Jardar Solli yıllardır bu oyun üzerinde çalışıyor. Hatta oyunun ilk testlerini 2021 yılında yapmıştı. Fakat gurur duyacağı bir şey yayınlamak hedefiyle oyunun çıkış tarihini ihtiyaç duydukça erteledi. Neyse ki artık oyununu bizlerle paylaşmaya hazır hissediyor.

Seablip 17 Mayıs’ta erken erişime açılacak. Böylece Jardar Solli oyununu test ettirme imkanı bulurken biz de oyuna eklenmesini istediğimiz şeyleri geliştiriciden rica etme imkanı bulabileceğiz.

Piksel grafikli RPG ve macera türlerini buluşturan oyunda korsan hayatını doyasıya yaşayacağız. Yeri gelecek balık tutacağız, yeri gelecek hazine avlayacağız. Kimi zaman denizleri tehdit eden suçluların peşine de düşeceğiz. Bir yandan okyanusları arşınlayacağız, bir yandan da adalara ayak basıp ne sakladıklarına bakacağız. Ada sakinleriyle sohbet edip onların ihtiyaçlarına koşacağız. Özetle Seablip macera türündeki oyunları ve korsan temasını seven okurlarımızın gözünden kaçmaması gereken bir bağımsız oyun.

Fragmanı aşağıdan seyredebilirsiniz:

YouTube player

Seablip tek oyunculu bir oyun. Ne yazık ki dil olarak da şimdilik yalnızca İngilizce’yi destekliyor.

Oyunun Steam sayfasını buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.