Sinema Haberleri

Steven Spielberg Netflix ile Anlaştı, Yayın Platformuna Her Yıl Birden Fazla Film Yapacak

Sinema ve televizyon dünyasını şaşırtan haber Netlix‘ten geldi. Yayın platformu, ünlü yönetmen Steven Spielberg‘ün yapım firması Amblin Partners ile anlaştığını duyurdu. Anlaşmaya göre efsanevi yönetmen ekibiyle, yayın platformu için her yıl birden fazla film geliştirecek.

2018 yılında Ready One Player filminin tanıtım turları sırasında, “Netflix filmleri Emmy Ödülleri için yarışmalı, Oscar Ödülleri için değil.” açıklaması yapan Steven Spielberg‘ün bu anlaşmaya imza atması sinema dünyasını şaşırttı. Anlaşma ile bu sözlerinden geri adım attığı konuşulan Spielberg’ün Netflix için geliştirilecek filmlerde yönetmen koltuğuna oturması bekleniyor.

Netflix ile yapılan anlaşmayı değerlendiren Steven Spielberg, “Hikaye anlatımı Amblin’de yaptığımız her şeyin sonsuza kadar merkezinde olacak. Ted ile ortaklığı konuşmaya başladığımız andan itibaren, birlikte yeni hikayeler anlatmak ve izleyicilere yeni yollarla ulaşmak için harika bir fırsatımız olduğu çok açıktı. Uzun zamandır Universal ve diğer ortaklarımızla anlatmaya devam ettiğimiz hikayelerin yanı sıra, filmlerimiz için bu yeni yol, Ted ile birlikte yola çıktığımız için benim açımdan inanılmaz derecede tatmin edici olacak. Onunla, Scott ve tüm Netflix ekibiyle çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Netflix üst düzey yöneticisi ve İçerikten Sorumlu Başkanı Ted Sarandos ise “Steven yaratıcı bir vizyon sahibi ve lider. Dünyadaki pek çok kişi gibi benim de gelişimim onun unutulmaz karakterleri ile kalıcı, ilham verici ve uyanış hikayeleriyle şekillendi. Amblin ekibiyle çalışmak için sabırsızlanıyoruz ve Steven’ın sinematik tarihinin bu kısmının bir parçası olmaktan onur ve heyecan duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.