Sinema Haberleri

Stephen King, IT Chapter 2 İçin Yeni Sahne Yazmış!

IT Chapter 2‘den daha doğrusu Stephen King ustadan büyük bir sürpriz geldi. IT filminin gişedeki başarısının ardından kısa sürede tamamlanan devam filmi Chapter 2‘de, King‘in yazdığı yeni bölümler de yer alacak.

Yönetmen Andres Mischietti, ara ara paylaştığı bilgilerle kitabın hayranlarının ilgisini IT Chapter 2‘ye çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Dijital Spy‘a filmin süresinin 2 saat 45 dakika olduğunu açıklayan ünlü yönetmen, sete gelen Total Film ekibine verdiği röportajda da Stephen King kartını açtı.

IT Chapter 2 Filminin Süresi Açıklandı, Koltuklara Yapışmaya Hazır Olun!

Genelde sinema ya da dizi uyarlamalarına karışmayan Stephen King, işler planlandığı gibi gitmediği zamanlarda destek olmayı tercih ederken, IT Chapter 2 filmine bir istisna yapmış. Korku duayeni, senaryonun ilk taslağını okuduğunda o kadar eğlenmiş ki, tamamen yeni bir sahne eklemeyi önermiş.

IT uyarlamalarının yönetmeni Andres Muschietti o andaki duygularını, “Kesinlikle muazzam bir şeydi. 12-13 yaşındayken böyle bir şeyi düşünemezdim” sözleriyle anlatıyor.

IT: Chapter 2 Filminden Yeni Fragman Yayınlandı

Stephen King, ikonik korku romanlarından IT yıllar sonra bir kez daha beyazperdeye uyarlanınca, “Filme hiç dahil olmadım. İyi olmalarını diledim. Filmi gördüm, muhteşemdi” demişti. Devam projesinin senaryo taslağını okuduktan sonra yepyeni bir sahne eklemeyi teklif eden usta yazarın, Muschietti ve ekibiyle ortaya çıkardığı film 6 Eylül 2019‘da gösterime girecek. King‘in yeni eklemelerini keşfetmek için bir ayımız kaldı. Heyecanlanmayanımız var mı?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.