Dizi Haberleri

Welcome to Derry Yapımından İlk Görüntüler Geldi

Max, yaklaşan 2024/2025 program listesini vurgulayan yeni bir video yayınladı ve bununla birlikte nihayet It‘in geçmişini anlatacak Welcome to Derry dizisine ilk bakışı elde ettik. İkonik korku yazarı Stephen King‘in 1986 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan film, izleyicilere işi kelimenin tam anlamıyla sizi ölesiye korkutmak olan Pennywise‘ı tanıttı. En büyük korkunuzun şeklini alan bir varlık. Sizi yemek olarak almadan önce ölümüne korkutuyor. En ünlü görünümü bir palyaço.

Roman, 90’larda Tim Curry’nin travma yaratan dans eden palyaçoyu canlandırdığı bir mini TV dizisine uyarlandı. Rolü üstlenmesi başlı başına ikonik olsa da mini dizinin kendisi oldukça eskidir. Bu nedenle 2017’de It ve It: Bölüm İki ile 2019’da gösterime girmesi hoş bir sürprizdi. Her iki film de olumlu karşılanırken Rotten Tomatoesda İt %86 ve İt: Bölüm 2 %62‘lik bir puan aldı. Gişe rakamlarında rekor yaratan ilk filmdi. Dünya çapında 700 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Bu filmi tüm zamanların en yüksek hasılat yapan R derecesinde* filminden biri haline getirdi. Doğal olarak hikayenin devam etmesini bekliyorduk. Dolayısıyla geçmişe yani Derry’ye hoş geldiniz.

R derecesi nedir? Buraya tıklayınız.

17 yaş altı için ebeveyn veya yetişkin vasinin eşlik etmesi gerekmektedir. Yetişkinlere yönelik bazı materyaller içerir. Ebeveynlerin küçük çocuklarını yanlarına almadan önce film hakkında daha fazla bilgi edinmeleri isteniyor.

Welcome To Derry Hakkında

Gösteri 1960’larda geçecek ve yavaş yavaş ilk IT filminin olaylarına doğru ilerleyecek. Bill Skarsgård‘ın diziye Pennywise olarak geri dönmesinin beklenmediği doğrulandı. Pennywise‘ın başlangıç ​​hikayesini keşfetmeye hazır olduğundan Welcome to Derry hala dans eden palyaçoyu içerecek. Şu anda It‘in geçmiş bölümünde Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk ve James Remar rol alacak. Dizi ortakları Jason Fuchs ve Brad Caleb Kane, projeyi daha önceden yapılmış filmlerle birleştirmek istiyor. Bunun için 2017 It yönetmeni Andy Muschietti ile birlikte çalışacaklar.

🔸 Pennywise’ın Az Bilinen Yönleri – FRPNET
YouTube player

Max’in 2024 ve 2025 yılı için planladıklarını bu videodan öğrenebilirsiniz. Sizce Welcome to Derry nasıl bir yapım olacak?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.