Sinema Haberleri

Spider-Man: Far From Home’dan Sonra Ne Olacak? İşte Disney’in Açıkladığı 4. Evre Gösterim Tarihleri

Marvel Sinematik Evreni‘nin 3. evresini sonlandıracak olan yapımlardan Avengers: Endgame sırasını geçtiğimiz haftalarda savarken, Spider-Man: Far From Home ile 5 Temmuz‘da buluşacağız. Peki ondan sonraki Marvel filmi için ne kadar beklememiz gerekecek? Disney‘in yeni yaptığı açıklama ile artık bu sorunun yanıtını biliyoruz.

Disney, dün gerçekleştirdiği duyuruda; aralarında farklı bir Star Wars üçlemesi, Avatar devam filmleri, yeni bir Indiana Jones filmi, Pixar filmleri ve live-action Disney yapımlarının olduğu gelecek dönem filmlerinin gösterim tarihlerini açıkladı. Duyuruyla sıradaki isimsiz Marvel filminin, 1 Mayıs 2020‘den önce sinemalara gelemeyeceği ortaya çıktı. Yani Spider-Man: Far From Home filminden yaklaşık 10 ay sonra…

Marvel Sinematik Evreni filmlerinin arası, 2012’deki Avengers‘tan bir yıl sonra izleyiciyle buluşan Iron Man 3 (2013) filminden bu yana hiç bu kadar uzun olmadı. O tarihten itibaren her yıl iki film çıkaran MSE‘de 2017 ve 2018 yıllarında ise üçer film gösterime girdi. Bu yıl da 3 MSE filmi çıkaran Disney, aradaki boşluğu da 20 Aralık‘ta yayınlanacağı duyurulan Star Wars filmi The Rise of Skywalker ile dolduracak. (Ayrıca Avatar devam filmleri ve gelecek Star Wars filmlerinin de 2021‘den başlayarak her tatil sezonunda gösterime girmesi planlanıyor) Ardından Mayıs 2020‘deki “İsimsiz Marvel filmi” gelirken Disney yine yılda 3 MSE filmi çıkarmaya devam edecek:

  • 1 Mayıs 2020
  • 6 Kasım 2020
  • 12 Şubat 2021
  • 7 Mayıs 2021
  • 5 Kasım 2021
  • 18 Şubat 2022
  • 6 Mayıs 2022
  • 29 Temmuz 2022

Çıkış tarihleri verilen 8 yapımın hangi Marvel filmleri olduğu açıklanmasa da Polygon‘ın aldığı duyumlarla ortaya şöyle bir sıralama çıkıyor: Black Widow ve The Eternals filmleri 2020‘de; Doctor Strange 2, Black Panther 2 ve Shang-Chi bir yıl sonra; Captain Marvel devamı ve Guardians of the Galaxy 3 2022‘de gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.