Sinema Haberleri

Mark Hamill ile Harrison Ford’un İlk Star Wars Provası Bu Videoda

Star Wars serisinin Luke Skywalker‘ı Mark Hamill, Harrison Ford‘la çekilen ilk prova görüntülerini yayınladı.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü aktör Mark Hamill, bir Star Wars hayranının Twitter‘da yayınladığı videoyu, hikayesini de aktararak paylaştı.

Kaydı görür görmez, Star Wars : Episode IV – A New Hope (1977) filmi oyuncularının ilk kez biraraya geldiği güne giden Hamill, o anları şöyle anlattı: “Harrison‘la tanıştığımız ilk günden bir Star Wars test sahnesi. O an ikimiz de senaryoyu okumamıştık, sadece 1 sahne. George‘a ne tür bir film olduğunu sordum; “Hadi yapalım, sonra konuşuruz” dedi. Bunu hiç konuşmadık, sadece yaptık.”

Videonun çekildiği dönemde Mark Hamill 25, Harrison Ford 41 yaşında. İlk kez karşılaşmışlar, filmle ilgili fikirleri yok, sadece ilk sahneyi okumuşlar ve başlıyorlar yeni umudun ışığını yakmaya… Sonrası bildiğimiz hikaye… Orijinal üçlemenin ilk filmi A New Hope, gösterime girdiği 25 Mayıs 1977‘den itibaren dünyayı değiştirdi. Star Wars evreni milyonları kendine çekerken; Mark Hamill, Carrie Fisher ve Harrison Ford dünya çapında süperstara dönüştüler. Yıllarca da seriyle birlikte anıldılar. Yakın dönemde sosyal medyada çok zaman geçiren Mark Hamill, hala Star Wars serisiyle ilgili soruların muhattabı oluyor. Hayranların sorularını bıkmadan yanıtlayan, kimi zaman trollük yapan ünlü oyuncu, böyle güzel paslaşmalar sayesinde de unutulmaz anılarını bizlere açıyor:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.