Oyun Haberleri

Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Önce Sızdırıldı Sonra Duyuruldu

Star Wars Outlaws hayranları heyecanla beklenen çıkış tarihi hakkında erken bir sızıntıyla karşılaştılar. Sızıntının kaynağı ise Ubisoft‘un resmi kanallarından biri oldu.

Gematsu’nun haberine göre, Ubisoft Japonya’nın YouTube videosunun açıklamasında, bugün yayınlanacak olan yeni Star Wars Outlaws fragmanının çıkış tarihi olarak 30 Ağustos 2024‘ü işaret ettiği doğrulandı.

Fragman Detayları

Ubisoft’un YouTube açıklamasında, fragmanın PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için yayınlanacağı belirtildi. Ayrıca, fragmanın yanı sıra Season Pas ve özel sürümlerle ilgili bilgiler de verildi. Oyunun Gold ve Ultimate Sürümü, üç günlük erken erişim ve çeşitli kozmetik bonusları içerecek. Ön sipariş bonusları arasında ise Trailblazer uzay gemisi ve speeder için kozmetikler içeren Kessel Runner Bonus Paketi bulunuyor.

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden izle

Oyun Hakkında

Star Wars Outlaws, Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve Ubisoft’un 2024’teki önemli sürümlerinden biri olarak lanse edilen bir oyun. Oyun, Star Wars evrenindeki ilk açık dünya deneyimi olacak ve The Empire Strikes Back ile Return of the Jedi arasındaki dönemde geçecek. Ana karakterler Kay Vess ve Nix‘in başını çektiği oyunda, oyuncular galaksiyi keşfedecek ve epik maceralara atılacaklar.

Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws, uzun zamandır beklenen bir oyun çıkış tarihinin bu kadar kısa süre sonra olması heyecanını arttırdı. Oyun, 30 Ağustos 2024 tarihinde oyuncularla buluşacak.

Star Wars evreninin bu yeni ve heyecan verici macerasına kavuşmayı dört gözle bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.