Dizi HaberleriVideo Galeri

Star Wars: The Acolyte Dizisinden Yeni Fragman

Disney+’ın merakla beklenen Star Wars dizisi The Acolyte için heyecan dorukta! Prömiyere bir ay kala, dizinin final fragmanı ve resmi posteri yayınlandı.

Fragmanla Gelen Gizem

Yayınlanan yeni fragman, dizinin atmosferini daha da derinleştiriyor ve seyircilere karanlık ve gizem dolu bir yolculuk vaat ediyor. Fragmanda, kırmızı bir ışın kılıcı taşıyan gizemli bir figürün anıları arasında belirip kaybolması dikkat çekiyor. Ancak, dizinin sorumlusu Leslye Headland bu yeni karakter hakkında fazla detay vermekten kaçınıyor. Headland, StarWars.com’a yaptığı açıklamada, “Sadece en sevdiğim karakter olduğunu söyleyeceğim” diyerek merak uyandırmaya devam ediyor.

YouTube player
Fragmanı Twitter üzerinden de izleyebilirsiniz

Yeni Anahtar Resmi: Karakterlerin Tanıtımı

Star Wars Günü için yayınlanan dizinin yeni görseli, izleyicilere diziye dahil olacak çeşitli karakterleri tanıtıyor. Posterde; suikastçı Mae, Usta Sol, Usta Indara, Padawan Torbin, Wookiee Ustası Kelnacca, Usta Vernestra Rwoh ve diğer Jedi karakterleri yer alıyor. Headland, “Umarım izleyiciler dizideki her karakterde var olan ikiliği benimserler” diyor ve dizinin katmanlarının izleyicileri hem meraklandıracağını hem de tatmin edeceğini belirtiyor.

The Acolyte poster

Daha Fazla Bilgi ve Keşif İmkanı

Daha fazla heyecan verici detay ve bilgi için, Headland’in StarWars.com ile yaptığı ilk röportajı okuyabilirsiniz.

“The Acolyte”, Star Wars evreninde derinlemesine bir yolculuk vaat ediyor. Heyecanla beklenen dizi, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmak için hazırlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.